Ψυχολόγος του Χάρβαρντ εξηγεί ΤΙ βλέπουν τα Σκυλιά στα όνειρά τους & οι Ιδιοκτήτες τους Δακρύζουν από Συγκίνηση & Περηφάνια!

Φαίνεται πως κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι νέο και υπέροχο για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο, και αυτή τη φορά μάθαμε πως τα σκυλιά ακόμη και στον ύπνο τους, είναι αθώα όπως τα μωρά!

Πρόσφατα, το περιοδικό People δημοσίευσε μια συνέντευξη με έναν ψυχολόγο του Χάρβαρντ ο οποίος εξήγησε τις διαφορές μεταξύ των συνηθειών των ανθρώπων και των κατοικίδιων ζώων τους όταν ονειρεύονται και προφανώς οι απαντήσεις ήταν απίστευτα χαριτωμένες.

Όταν ρωτήθηκε, τι ονειρεύονται οι σκύλοι, ο ψυχολόγος απάντησε: “Οι άνθρωποι ονειρεύονται τα ίδια πράγματα που τους τραβάνε το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν και περισσότερο οπτικά και λιγότερο λογικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε πως τα ζώα ονειρεύονται κάτι διαφορετικό. Δεδομένου ότι τα σκυλιά συνδέονται εξαιρετικά με τους ιδιοκτήτες τους, πιθανόν ο σκύλος σας να ονειρεύεται το προσώπό σας, τη μυρωδιά σας και στιγμές που σας ευχαριστεί ή κάπως σας ενοχλεί με τον τρόπο του.

Προφανώς, μόλις η πληροφορία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, όλοι ενθουσιάστηκαν και συγκινήθηκαν με την πιθανότητα ότι ο σκύλος τους να ονειρεύεται τους ίδιους, έτσι έσπευσαν στο Twitter για να μοιραστούν φωτογραφίες των αγαπημένων τους τετράποδων.

Απ’ ότι φένεται τα σκυλιά είναι πολύ καλά γι’ αυτόν τον κόσμο και δεν αξίζουμε την αγάπη τους…

Credits: Distractify

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό