Χτύπησαν με αεροβόλο αδέσποτο γατάκι στα Κύμινα Θεσσαλονίκης- Το ζώο είναι σε κρίσιμη κατάσταση

πορεί πρόσφατα να άλλαξε ο νόμος και η κακοποίηση ζώου να έγινε κακούργημα, όμως αυτό φαίνεται ότι δεν μας πτοεί και ιδιαίτερα, καθώς τα θλιβερά περιστατικά συνεχίζονται κανονικά.

Αυτό που γίνεται με τους πυροβολισμούς ζώων δεν έχει προηγούμενο. Οι καραμπίνες και τα αεροβόλα κυκλοφορούν ελεύθερα. Ο καθένας μπορεί να έχει κάτι τέτοιο και να βγαίνει έξω, να του τη βιδώνει και να πυροβολεί αδέσποτα ζώα. Επειδή έτσι του ήρθε. Και μετά να εξαφανίζεται σαν κύριος. Και αφού δεν μιλάει κανείς, να τον καταγγείλει, ο επικίνδυνος αυτός να συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και να κάνει ό,τι θέλει. Κλασικά πράγματα δηλαδή.

Ο λόγος για ένα περιστατικό που ανέβασαν οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας “ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων” ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων και έχει να κάνει με ένα αδέσποτο γατάκι που πυροβολήθηκε με αεροβόλο σε κεντρικό δρόμο, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης. Μια ακόμα γατούλα δηλαδή που πυροβολείται τον τελευταίο καιρό σε αυτή την περιοχή Κυμίνων Μαλγάρων.

Το γατάκι μεταφέρθηκε από εθελόντρια σε κτηνιατρείο αλλά η κατάστασή του δεν είναι καλή. Είναι κρίσιμη. Όλο φυσικά αυτό είναι πολύ πιθανό να του δημιουργήσει σοβαρά νευρολογικά ή κινητικά προβλήματα. Η μεταλλική σφαίρα που το χτύπησε πέρασε από την αριστερή πλευρά του κρανίου και βγήκε πίσω από το δεξί ματάκι του.

Οι εθελοντές της ομάδας και ο κτηνίατρος δίνουν αγώνα για να το σώσουν. Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις αυτές τις φωτογραφίες. Πόσος πόνος σε ένα αθώο πλάσμα.

Θα το λέμε συνέχεια μέχρι κάποτε να συμβεί. Μιλήστε. Δεν μπορεί σε τόσο μικρά μέρη να μην ξέρει κάποιος αυτόν που βγαίνει έξω στους δρόμους και πυροβολεί. Ο δράστης είναι επικίνδυνος και πρέπει να βρεθεί. Ο οποιοσδήποτε βγαίνει στους δρόμους και πυροβολεί είναι επικίνδυνος. Μην κρυβόμαστε λέγοντας ότι αυτό είναι ζώο.

Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για το πλασματάκι αυτό. Να γίνει καλά και να βρει και ένα σπίτι να φύγει από το δρόμο.

ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων

(20+) Facebook

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό