Φύλακας κρατάει ομπρέλα για να προστατέψει σκύλο από τη βροχή- Ο κηδεμόνας του είχε μπει στο κατάστημα για ψώνια

Eνας φύλακας στη Σκωτία έκανε μια καλή πράξη σε μια βροχερή ημέρα και έγινε παγκόσμιο viral. Πρόκειται για μια είδηση που αν μη τι άλλο μας γέμισε με χαμόγελα.
Έξω από το κατάστημα Morrison’s στο Giffnock, κάποιος είχε δέσει το σκύλο του ώστε να μπει στο κατάστημα και να ψωνίσει. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Το golden retriever δεν μπορούσε να μετακινηθεί, άρα δεν μπορούσε και να καλυφθεί από τη βροχή. Ο αξιωματικός ασφαλείας το πλησίασε και έβαλε από πάνω του μια ομπρέλα ώστε να το προστατεύσει για να μη βραχεί πολύ.
Μια κάτοικος της περιοχής, που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, φωτογράφισε αυτό το γλυκύτατο στιγμιότυπο και ανάρτησε τη φωτογραφία στο Twitter γράφοντας, «Ζήτω για αυτόν το φύλακα των Morrison’s, που κράτησε αυτό το «καλό αγόρι» στεγνό. Είπε «Δεν μπορείς να ξέρεις πώς αισθάνονται οι σκύλοι για τη βροχή».
Η ανάρτηση της κοπέλας πέρασε τα σύνορα της χώρας και ξεπέρασε τα 20 χιλιάδες shares και τα 154 χιλιάδες likes. Λίγη ώρα αργότερα αναγνωρίστηκε και ο «ήρωας» της βροχερής ημέρας που ονομάζεται Ethan Dearman (είναι σύμπτωση ότι το επώνυμό του σημαίνει «αγαπητός άνδρας»;), ο οποίος δήλωσε πως «Δεν περίμενα να γίνω viral στο Twitter. Γνώριζα ότι θα χάριζα μερικά χαμόγελα αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο».
Ο επίσημος λογαριασμός της εταιρίας σχολίασε «Αξιαγάπητο!», ενώ λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του σκύλους ευχαρίστησε τον Dearman με ένα tweet. «Ευχαριστώ τον @dearmanethan που έβαλε την ομπρέλα πάνω από τον Freddie όταν άρχισε να βρέχει. Πόσο ευγενικό».
Πηγή: https://www.gargalianoionline.gr/

https://twitter.com/MelGracie_/status/1277275827533643780/photo/1

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό