Φωτογραφίζει μικρά Παιδιά μαζί με τους Τεράστιους Σκύλους τους. Το Αποτέλεσμα; Ότι ΠΙΟ γλυκό είδαμε εδώ και Καιρό!

Το “Μικρά παιδιά με τους σκύλους τους” είναι ένα γλυκό φωτογραφικό πρότζεκτ από τον Andy Seliverstoff το οποίο επικεντρώνεται στον άρρηκτο δεσμό ανάμεσα στα μικρά παιδιά και τα τεράστια σκυλάκια τους. Ο 58χρονος φωτογράφος πέρασε 4 μήνες τραβώντας χιλιάδες φωτογραφίες στην Αγία Πετρούπολη πριν φτιάξει το βιβλίο με τις καλύτερες από αυτές.

Ο Andy είναι φωτογράφος εδώ και χρόνια, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε να το παίρνει στα σοβαρά. Λατρεύει ιδιαίτερα τα σκυλιά, ειδικά τους γερμανικούς μολοσσούς, αλλά φωτογραφίζει και briad, σκύλους Νέας Γης και ρωσικά μαύρα τεριέ.

“Πάντα περνώ αρκετό χρόνο με τον σκύλο που βρίσκεται μπροστά στην κάμερα μου για να γνωρίσω την προσωπικότητα του όσο καλύτερα μπορώ”, γράφει ο φωτογράφος στην σελίδα του. “Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας είναι μοναδικά για κάθε σκύλο.

Τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που αναγνωρίζουμε στους σκύλους μας είναι, ανάμεσα σε άλλα, αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε πιο κοντά τους. Και αυτό το χαρακτηριστικό θέλω να εκφράσω μέσα από την φωτογραφία.” Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο του εδώ.

Δείτε μερικά ακόμη παιδιά με τεράστιους σκύλους:

Δεν είναι αξιολάτρευτοι;

Credit: boredpanda.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό