Υιοθετήθηκε ο καλοκάγαθος σκυλάκος που βρέθηκε κρεμασμένος σε μαντρότοιχο εκκλησίας στην Καρδιτσομαγούλα

Στο νέο του σπίτι βρίσκεται ο σκυλάκος που βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον θάνατο όταν κάποιος ασυνείδητος τον είχε κρεμάσει από την αλυσίδα του σ’ έναν μαντρότοιχο του προαύλιου χώρου της εκκλησίας στο χωριό Καρδιτσομαγούλα στην Καρδίτσα.

Ο σκύλος ίσα που έφτανε να πατήσει τα πίσω του πόδια και πάλευε για ώρες ώστε να μην πνιγεί από την ίδια του την αλυσίδα. Στάθηκε όμως τυχερός καθώς όταν οι δυνάμεις του άρχισαν να τον εγκαταλείπουν έφθασε στο σημείο η Ερμιόνη Γιαννακού, αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω», η οποία είχε ενημερωθεί για το συμβάν από κάτοικο του χωριού.

«Από την καλοσύνη του έπαθε τέτοιο κακό. Δεν έχει καμία κακία μέσα του αυτό το πλάσμα και γι’ αυτό κατάφεραν να τον δέσουν εκεί. Όταν έφτασα δεν είχε πια δύναμη να κουνηθεί. Είχε παραδοθεί. Ήταν απίστευτα ταλαιπωρημένος και διψασμένος. Η ζωή του σώθηκε από θαύμα!» αναφέρει η Ερμιόνη Γιαννακού.

Το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω» ανέλαβε τη φροντίδα του σκύλου, ο οποίος υποβλήθηκε στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, στειρώθηκε και χειρουργήθηκε στο δεξί του μάτι. Ο καλοκάγαθος αυτός σκυλάκος χάρη στην βοήθεια των εθελοντών του Σωματείου βρήκε και την καλύτερη οικογένεια για να ζήσει τα σκυλίσια του χρόνια με αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια!

Πηγή: istoriesadespoton.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό