Υιοθέτησε ένα Άγριο και Κακοποιημένο Πιτ Μπουλ. Από τότε, ΔΕΝ έχει σταματήσει ούτε λεπτό να την Αγκαλιάζει!

Η Kayla Filoon, είναι μια φοιτήτρια η οποία ασχολείται εθελοντικά με το να βγάζει βόλτα τα σκυλιά, σε ένα καταφύγιο ζώων στη Φιλαδέλφεια. Όταν είδε τον Russ, ένα Pitbull για πρώτη φορά, αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Ο Russ, έφτασε στο καταφύγιο ως αδέσποτο σκυλί και ήταν αρκετά τραυματισμένος.

Έλειπε τρίχωμα από την ουρά και τα αυτιά του. Επίσης, ήταν τρομερά αδύνατος. Η 20χρονη φοιτήτρια είπε: «Απλά καθόταν εκεί ήρεμα και με κοιτούσε … Και σκέφτηκα … Πρέπει να τον πάρω τώρα.»

Η Filoon ήξερε ότι έπρεπε να δράσει γρήγορα, αφού το καταφύγιο είχε σκοπό να κάνει ευθανασία σε 15 σκυλιά. «Οποιοσδήποτε σκύλος θα μπορούσε να βρεθεί σε αυτή τη θέση, ειδικά αυτοί που ήταν άρρωστοι και ο Russ ήταν σίγουρα ένας από αυτούς», είπε η γυναίκα.

Έτσι, την επόμενη μέρα, πήγε κατ’ ευθείαν στο καταφύγιο και να τακτοποιήσει τα χαρτιά της υιοθεσίας. «Ένα βράδυ, καθόμουν στην καρέκλα και διάβαζα. Εκείνος, προσπαθούσε να βρει τρόπους για να με αγκαλιάσει», δήλωσε η Filoon. Ο φίλος της, τους τράβηξε μια φωτογραφία και την ανέβασε στα social media, όπου έγινε viral. «Είναι τόσο αγαπησιάρης, ειλικρινά.»

Η Filoon, ελπίζει ότι αυτή η φωτογραφία θα παροτρύνει και άλλους να υιοθετήσουν σκυλιά καταφυγίων.

Credit: BoredPanda

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό