Τραγουδάει τα Χρόνια Πολλά στο Άλογό του, αλλά μόλις σβήνει τα Κεριά; Δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!

Τα άλογα, έχουν μοναδικές προσωπικότητες και είναι γεμάτα εκπλήξεις. Πολλά άλογα ακόμη, προσπαθούν να υιοθετήσουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν κάποια που έχουν πιαστεί να τραγουδάνε και να χορεύουν με τη μουσική.

Το συγκεκριμένο άλογο στο βίντεο, δεν αποτελεί εξαίρεση και είναι απλά γεμάτο με ξεκαρδιστικές εκπλήξεις. Ενδιαφέρεται πάντα για το τι συμβαίνει γύρω του και μερικές φορές αντιδρά στα πράγματα με εντελώς απροσδόκητο τρόπο. Είναι ένα κοινωνικό και καταδεκτικό άλογο και για αυτό έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό, όταν η Σάρα ήθελε να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Η Σάρα του αγόρασε μια γκουρμέ τούρτα γενεθλίων, που ήταν ειδικά κατασκευασμένη για τις διατροφικές ανάγκες των αλόγων. Συγκέντρωσε τους φίλους της και άναψε τα κεριά στην τούρτα. Όλοι άρχισαν να τραγουδούν Χρόνια πολλά για το μεγάλο φίλο τους.

Στο τέλος του τραγουδιού, είπε στο άλογο να σβήσει τα κεριά και αυτό που έκανε το άλογο ήταν ξεκαρδιστικό. Δεν έσβησε απλώς τα κεριά σαν επαγγελματίας, αλλά πήρε και την πιο αστεία έκφραση! Μάλλον ξέρει να ποζάρει στο φακό, γιατί το χαμόγελο στο πρόσωπό του είναι απλά μαγικό, μεταδοτικό και εντελώς φανταστικό!

Ο JD, τυχαίνει να είναι ο εγγονός του θρυλικού Αμερικανικού αλόγου κούρσας Thoroughbred, που είχε βγει νικητής το 1973. Η προσωπικότητά του, είναι πραγματικά γοητευτική!

Δείτε αυτό το αξιολάτρευτο άλογο στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: Sun-gazing

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό