Τραγικά πράγματα: Κλεισμένες γάτες στο κτίριο Βανκούβερ-Το χρονικό της κρατικής παράνοιας- Έβγαλαν μόνο τη μία

υστυχώς για άλλη μια φορά ένα τόσο απλό θέμα, της απεγκλώβισης τριών γατιών από ένα κτίριο, έγινε τόσο δύσκολο σε μια χώρα που δεν μπορεί να κάνει ούτε βήμα χωρίς να φοράει πολιτικές και κομματικές φυσικά παρωπίδες στα πάντα. Ακόμα και αν πρόκειται για τρεις γάτες.

Και μιλάμε για τις εγκλωβισμένες γάτες του κτιρίου της πρώην κατάληψης Βανκούβερ-Απαρτμάν, δίπλα στην ΑΣΟΕΕ, το οποίο εκκενώθηκε από την αστυνομία πριν από μια εβδομάδαο από καταληψίες και σφραγίστηκε με τούβλα και τα μπετά, όπως γίνεται σε πολλά κτίρια τον τελευταίο καιρό. Με μια λεπτομέρεια για τους ανθρώπους τους Κράτους. Μέσα έκλεισαν και τρεις ψυχές, τρία γατάκια, τα οποία εδώ και μια εβδομάδα καταδίκασαν σε αργό θάνατο καθώς είναι αδύνατον να βγουν έξω.

Το Σωματείο Adespotologio ενημερώθηκε για το περιστατικό και κινητοποιήθηκε άμεσα. Ήρθε σε επικοινωνία με το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, την Πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, την Πανελλαδική Φιλοζωϊκή και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, καθώς φυσικά και τους κηδεμόνες των αγνοούμενων ζώων.

Παράλληλα με την ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών που έγινε για λόγους δημοσιότητας του περιστατικού και ευαισθητοποίησης, προχώρησε με τις νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό