Το σκυλάκι που κανείς δεν ήθελε επειδή ήταν μεγάλο και άσχημο, όπως έλεγαν, βρήκε σπίτι

Η Morissa είναι ένα 13 ετών σκυλάκι, το οποίο εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο πολλές φορές από διάφορους υποψήφιους κηδεμόνες καθώς όταν είδαν ότι είναι άρρωστο, προτίμησαν να πάρουν ένα άλλο σκυλί. Η σκυλίτσα λόγω ηλικίας έχει διάφορα προβλήματα, μεταξύ αυτών και πρόβλημα στην όραση. Και όπως ξέρουμε τα ζώα με προβλήματα δεν υιοθετούνται εύκολα.

Όμως οι υποψήφιοι κηδεμόνες δεν έκαναν μόνο για την ηλικία και τα προβλήματα της υγείας του πίσω αλλά και επειδή το θεωρούσαν πολύ άσχημο. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που ανέφεραν το λόγο που δεν το ήθελαν, χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα. Έτσι περνούσε ο καιρός και η Morissa ήταν μόνη της.

Οι υπεύθυνοι της RSPCA, της μεγαλύτερης φιλοζωικής οργάνωσης της Μεγάλης Βρετανίας, αποφάσισαν να του βρουν σπίτι. Και του βρήκαν. Η 28χρονη Rio Maye από το Μπέντφορντσερ
της Αγγλίας, μόλις το είδε, το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή ότι είναι άσχημο. Για αυτή ήταν το πιο όμορφο σκυλάκι του κόσμου. Έτσι το πήρε σπίτι να κάνει παρέα και στο άλλο μεγάλο σε ηλικία σκυλάκι της που είναι τελείως τυφλό.

Τα γέρικα σκυλάκια δεν είναι άσχημα. Δεν υπάρχει άλλωστε άσχημο ζώο. Έχουν και αυτά ανάγκη ενός ζεστού σπιτιού που θα περνάνε καλά όσο καιρό τους απομένει. Ανοίξτε το σπίτι σας σε ένα τέτοιο και δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία. Γιατί μπορεί κάποιος να το πέταξε, όμως αυτό θα ξεχάσει τα πάντα με μια ζεστή αγκαλιά σας.


Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό