Το πιο γλυκό σκυλί χρειάζεται σπίτι αφού η οικογένεια του τον εγκατέλειψε εν μέσω πανδημίας

Ενώ οι άνθρωποι σε ολόκληρη τη χώρα επιταχύνουν να καθαρίσουν τα καταφύγια εν μέσω της κρίσης του κοροναϊού, μερικά σκυλιά εξακολουθούν να χρειάζονται έναν ήρωα.

Μια γυναίκα βρήκε αυτό το σκυλί που ονομάζεται Lincoln περιμένοντας κάποιον να του δώσει ένα νέο σπίτι όταν εγκαταλείφθηκε εν μέσω της πανδημίας.Την περασμένη εβδομάδα, μια γυναίκα από το Ορλάντο της Φλόριντα βρήκε αυτό το αβοήθητο σκυλί με το όνομα «Λίνκολν», δεμένο σε ένα δέντρο με λουρί περιμένοντας κάποιον να του δώσει την ευκαιρία να γίνει μέρος ενός νέου σπιτιού, αυτός που τον αγαπούσε τον είχε εγκαταλείψει.

Ο καφέ και άσπρος pit bull είχε ένα σημείωμα δίπλα του, όπου ο άνθρωπος που τον εγκατέλειψε έγραψε ότι είχε αποφασίσει να φύγει στην Καλιφόρνια λόγω της πανδημίας COVID-19.

Η γυναίκα δεν δίστασε να τον βοηθήσει και ήλθε σε επαφή με το Pittie της Κεντρικής Φλόριντα (TPPCF).

Το σημείωμα έλεγε:

«Θα ζήσω στην Καλιφόρνια για να είμαι με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου, κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Παρακαλώ φροντίστε τον Lincoln ή να τον βρείτε ένα καλό σπίτι. Σας εμπιστεύομαι το μωρό μου. Συγνώμη.

Ο Mayson Jones, εθελοντής TPPCF , πήγε και πήρε τον Λίνκολν στο σπίτι του, όπου προσπάθησε να τον χαλαρώσει και να σταματήσει να σκέφτεται σχετικά με την άθλια κατάσταση εγκατάλειψης.

“Φαινόταν λίγο συγκεχυμένος και κοιτούσε για λίγο την αυλή. Αλλά τελικά άκουσε και έπαιξε λίγο μαζί μου και φαίνεται να είναι χαρούμενος. ”

Η ιστορία του Λίνκολν δεν είναι μοναδική. Η Φλόριντα αντιμετωπίζει σήμερα μεγάλη αύξηση της εγκατάλειψης σκύλων και πολλά καταφύγια και διασώσεις έχουν απεγνωσμένη ανάγκη να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους και να κάνουν εθελοντές.

“Είμαστε σε κατάσταση κρίσης με το πλήθος των ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει τα σκυλιά τους λόγω της πανδημίας και της αβεβαιότητας για το τι συμβαίνει τριγύρω”, γράφει η TPPCF στο Facebook . “Τα καταφύγια αναγκάζονται να ευθανατοποιούν τα σκυλιά με καταστροφικό ρυθμό. Τα άτομα εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους στους δρόμους, αφού πολλά καταφύγια αρνούνται την πρόσληψη. ”

Ο Λίνκολν λαμβάνει αυτή τη στιγμή πολύ αγάπη από την οικογένεια που τον φροντίζει και αναλύει τις νομικές πτυχές του τι συνέβη. Επίσης, ελπίζουμε ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να γίνει μέλος ενός νέου σπιτιού.

“Αγαπά τις μπάλες και κάθε είδος παιχνιδιού που μπορεί να μασήσει. Είναι πολύ αγαπησιάρης. Αγαπά τους ανθρώπους, τους άνδρες, τις γυναίκες, τα παιδιά, και δεν είναι απόμακρος.

Χωρίς αμφιβολία, ο Λίνκολν χρειάζεται κάποιον που είναι πρόθυμος να τον αγαπάει για το υπόλοιπο της ζωής του, γιατί όπως όλα τα ζώα, είναι πολύτιμος και δεν αξίζει να περάσει από τέτοιες καταστάσεις.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό