Το Ντόπερμαν άρπαξε την Δίχρονη Κόρη της και την Πέταξε μακρυά. Μόλις η Μαμά κατάλαβε τον λόγο, ΠΑΓΩΣΕ…

Μερικές φορές οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων συντροφιάς συνειδητοποιούν ότι τα αγαπημένα τους ζώα δεν ταιριάζουν για μια οικογένεια με μωρά και μικρά παιδιά. Η Catherine Svilicic σκέφτηκε ότι αντιμετώπιζε μια τέτοια κατάσταση. 

Αποδείχτηκε ότι η συμπεριφορά του σκύλου δεν ήταν αυτό που φαινόταν αρχικά, αλλά έσωσε τη ζωή του παιδιού της οικογένειας.

Ο Khan, ένας σκύλος ράτσας ντόμπερμαν, διασώθηκε από μια φιλοζωική οργάνωση, καθώς προηγουμένως ζούσε σε σπίτι, όπου τον κακοποιούσαν. Ο Khan ήταν σε άθλια κατάσταση όταν τον ανέλαβαν.

Ήταν προφανές ότι τον χτυπούσαν και λιμοκτονούσε. Υπήρξε και πρόταση να του κάνουν ευθανασία.

Ωστόσο, η οικογένεια Svilicic ήθελε να υιοθετήσει τον Khan. Πέρασαν μόλις τέσσερις μέρες, όταν τον έφεραν σπίτι, όταν συνέβη ένα σοκαριστικό περιστατικό.

Η οικογένεια ζούσε στην πόλη Άθερτον στην Αυστραλία, όταν η μικρή κόρη Charlotte, ηλικίας 17 μηνών, και ο Khan έπαιζαν έξω. Ο Khan φάνηκε πολύ ανήσυχος ξαφνικά και άρχισε να σπρώχνει ελαφρώς το κοριτσάκι. Η Charlotte δεν κουνιόταν όπως θα ήθελε ο Khan, και έτσι ο σκύλος ανέλαβε πιο δραστικά μέτρα.

«Την έπιασε από τα ρούχα και την πέταξε πάνω από τον ώμο του πάνω από ένα μέτρο μακριά,» εξηγεί η μητέρα. Ως γονιός, τρομοκρατήθηκε από αυτή την απροσδόκητη και επιθετική συμπεριφορά, μέχρι που είδε τι ξεπρόβαλλε από τους θάμνους.

Ένα μεγάλο καφέ βασιλικό φίδι επιτέθηκε στον Khan. Αν ο σκύλος δεν είχε πετάξει την Charlotte από το δρόμο του, θα είχε επιτεθεί στο παιδί. Το καφέ βασιλικό φίδι είναι από 10 πιο επικίνδυνα φίδια της Αυστραλίας.

Ο Khan κατέρρευσε όταν έτρεξε μέσα στο σπίτι για να γλιτώσει από το φίδι. Τον μετέφεραν σε κτηνίατρο και του χορήγησαν αντίδοτο για το δηλητήριο. Ο Khan κατάφερε να αναρρώσει και η νέα του οικογένεια τον εκτίμησε ακόμα περισσότερο, καθώς έσωσε τη ζωή της μικρής Charlotte. 

Credit: Ifreakingloveanimals

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό