Την βρήκαν εξουθενωμένη πάνω σε ένα κορμό δέντρου! Σήμερα δεν θα μπορέσετε να την αναγνωρίσετε…

Έμεινε… “κάγκελο” η Shirley Zindler όταν ανακάλυψε την Boo, ένα ημίαιμο τσιουάουα, μόνη και τρομαγμένη σε έναν κορμό δέντρου. Η Shirley με πολλή υπομονή, καλόπιασμα και λίγο από το πρωινό της, κατάφερε να τη δελεάσει ώστε να κατέβει από την απίστευτη κρυψώνα της.

Νομίζω πως την παράτησαν εκεί και ήταν τόσο απελπισμένη να βρει καταφύγιο που χώθηκε στη σχισμή του κορμού και άρχισε να προχωράσει όσο πιο βαθιά μπορούσε. Μου πήρε πάνω από μία ώρα για να την πείσω να βγει έξω“, ανέφερε η Shirley στο ABC News.

Η Boo ήταν έγκυος όταν βρέθηκε, όμως η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη που τα μωρά της δε τα κατάφεραν…

Η Shirley την πήρε στο σπίτι της μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να βρεθεί μία οικογένεια που να θέλει να την υιοθετήσει. Σε όλο αυτό το διάστημα, η Boo κατάφερε να αποβάλει τον φόβο της και ο πραγματικός της εαυτός αναδύθηκε. Είναι πραγματικά από τα πιο γλυκά και αγαπησιάρικα πλασματάκια που έχουμε δει ποτέ!

Στο ενδιάμενο, οι υποψήφιοι γονείς της Boo άρχισαν να κατακλύζουν την Shirley με μηνύματα. Τη ζητούσαν ακόμη και άνθρωποι εκτός πολιτείας, τους οποίους όμως απέρριπτε ευγενικά και τους ενθάρρυνε να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο σκυλάκι της περιοχής τους. Κι αυτά είχαν ανάγκη…

Η Boo τελικά κατέληξε στην αγκαλιά της Kim Stohlman, μια γυναίκα με εμπειρία στη φροντίδα μικρόσωμων σκυλιών και πολύ φιλόζωη!

Έφτιαξε μάλιστα και σελίδα στο Facebook που ονομάζεται Life of Boo για να μοιράζεται τις περιπέτειες του νέου μέλου της οικογένειάς της.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό