Σπιτάκι για μια ηλικιωμένη αδέσποτη σκυλίτσα της Φωκίωνος Νέγρη έβαλε ο Δήμος Αθηναίων

Άλλη μια υπέροχη κίνηση για τα αδέσποτα έκανε ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος για πρώτη φορά ασχολείται σοβαρά και υπεύθυνα με αυτό το θέμα κάνοντας έργο και χωρίς πολλά λόγια.

Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν ψήφισαν τη σημερινή δημοτική αρχή συμφωνούν σε ένα, ότι έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα, από ανθρώπους πραγματικά φιλόζωους που θέλουν να κάνουν πράγματα για τα ζώα. Άλλωστε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη για τα ζώα του Δήμου, η Σεραφίνα Αβραμίδου https://www.facebook.com/serafina.avramidou?epa=SEARCH_BOX, είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση.

Η κίνηση αυτή έχει να κάνει με μια γέρικη σκυλίτσα, την Κανέλλα, που ζει μόνιμα στη Φωκίωνος Νέγρη. Για αυτή τη σκυλίτσα τοποθετήθηκε ένα σπιτάκι ώστε να μπαίνει μέσα τις κρύες μέρες και να προφυλάσσεται. Υπολογίζεται ότι το ζώο είναι 17 ετών. Φροντίζεται από κάποιες φιλόζωες κυρίες που προσπάθησαν να την πάρουν σπίτι, κάτι που φαίνεται δύσκολο καθώς το ζώο έχει μάθει χρόνια έξω και έχει συνηθίσει. Αυτό είναι σύνηθες σε πολλά αδέσποτα που ζουν χρόνια έξω.

Το σπιτάκι είναι χορηγία της Animal Action https://www.gawf.org.uk/animal-action/

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό