Ο σκύλος τους είχε χαθεί και περιπλανιόταν μόνος για μέρες. Δείτε τη συγκινητική στιγμή της επανασύνδεσης με την οικογένειά του!

Αυτή είναι η ιστορία ενός σκύλου ράτσας Μαστίφ, που ονομάζεται Tinkerbell, η οποία τραυματίστηκε και χάθηκε. Αλλά χάρη στη γυναίκα που την έσωσε, ξαναβρήκε την οικογένειά της.

Ήταν καλοκαίρι, όταν η ομάδα διάσωσης έλαβε μια κλήση για ένα τραυματισμένο σκυλί που θεαθεί κάτω στα κανάλια του ποταμού. Οι διασώστες κατευθύνθηκαν αμέσως στο μέρος.

Οι διασώστες βρήκαν το σκυλί να κείτεται κατά μήκος ενός τοίχου και κατέβηκαν για να την πάρουν. Σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να την εμποδίσουν να διαφύγει βαθύτερα μέσα στα κανάλια, παλεύοντας με τα κύματα στην πλάτη τους.

Μόλις την τράβηξαν προς το μέρος τους, η μικρή κούνησε την ουρά της, καθώς άρχισε να συνειδητοποιεί ότι ήταν ασφαλής.

Με ένα κλουβί η σκυλίτσα μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο αυτοκίνητο των διασωστών.

Μόλις ήταν ασφαλής, οι κτηνίατροι περιποιήθηκαν το σπασμένο της πόδι και βρήκαν την οικογένεια της , λόγω του μικροτσίπ που είχε. Μετά από μερικές κλήσεις, έμαθαν ότι η σκυλίτσα ονομάζονταν Tinkerbell! Έμαθαν επίσης ότι ανήκε σε μια οικογένεια στην Αριζόνα και ήρθαν γρήγορα σε επαφή μαζί της.

Χωρίς δισταγμό, η οικογένεια έκανε το ταξίδι για την επανένωση με την Tinkerbell. Η μικρή σκυλίτσα εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού τρεις εβδομάδες πριν, επειδή τρόμαξε κατά τη διάρκεια των πυροτεχνημάτων της 4 Ιουλίου.

Νόμιζαν ότι η Tinkerbell είχε χαθεί για πάντα, αλλά η ιστορία της δείχνει τη σημασία του μικροτσίπ στα κατοικίδια ζώα. Χωρίς αυτό, η Tinkerbell ποτέ δεν θα είχε ξαναβρεί την οικογένειά της.

Credit: Diply

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό