Σκύλος σώζει τον ιδιοκτήτη του από την αυτοκτονία

Κανένας φίλος στον κόσμο δεν είναι τόσο πιστός και στοργικός όσο ένας σκύλος.

Απλά ρωτήστε τον 25 χρόνο Βύρωνα, ο οποίος δεν θα ζούσε σήμερα αν δεν ήταν εκεί ο τετράποδος φίλος του, Γκε.

Το σκυλί αισθάνεται την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του και κάνει κάτι ασυνήθιστο για να το αποτρέψει.

Έχουμε ήδη πει πολλές φορές ότι η σχέση μεταξύ ενός ανθρώπου και του σκύλου του μπορεί να γίνει πολύ ξεχωριστή και όπως λένε όλοι είναι “ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου”.

Η χειρονομία ενός νεαρού άνδρα ηλικίας 25 ετών που ήταν σε σημείο αυτοκτονίας σταμάτησε από το σκυλί του με τον πιο παράξενο τρόπο.

Ο νεαρός, το όνομα του οποίου είναι Byron και ζει στο Gloucester της Αγγλίας. Το 2017, όταν η φίλη του Byron τον άφησε, έπεσε σε μια βαθιά κατάθλιψη που τον έκανε να πέσει στον αλκοολισμό για να ξεφύγει από την πραγματικότητα και να μην νιώθει πόνο. Μια μέρα, κουρασμένος από το να ζει έτσι και μεθυσμένος, αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του.

Άρχισε να γράφει μια επιστολή που εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του και λέει αντίο στην οικογένειά του.

Ο Byron είχε επιλέξει να αυτοκτονήσει στο υπόγειο του σπιτιού του χρησιμοποιώντας σχοινί για να κρεμαστεί.

Καθώς τελείωσε τη σύνταξη της επιστολής του, παρατήρησε ότι ο σκύλος του Geo, ένας Welsh bullmastiff , μασούλαγε κάτι που του τράβηξε την προσοχή γιατί άρχισε να πνίγεται. Όταν ο Byron άνοιξε το στόμα του, είδε ότι περιείχε κομμάτια του σχοινιού με τα οποία ήθελε να αυτοκτονήσει.

Προσπάθησε να τα βγάλει από το στόμα του, αλλά ο Geo αρνήθηκε να αφήσει τα υπόλοιπα κομμάτια. Αυτά προσκολλήθηκαν στον λαιμό του και αποφάσισε να μην αφήσει τον καλύτερο φίλο του να πεθάνει.

Ναι, ο Geo συνειδητοποίησε τι σχεδίαζε να κάνει ο αγαπημένος φίλος του και είχε μυστηριωδώς καταφέρει να βρει το σχοινί και να το καταστρέψει ή τουλάχιστον να το καταστήσει άχρηστο για να μην το χρησιμοποιήσει για το σκοπό που ήθελε.

“Κατά κάποιο τρόπο, νομίζω ότι ο Geo ήξερε τι θα έκανα. Έχουν έκτη αίσθηση για τέτοια πράγματα. Ήξερα ότι κάτι συνέβαινε, είπε ο νεαρός, σύμφωνα με το Mirror.

Δυστυχώς, κάποια στιγμή μετά από αυτό το γεγονός, ο Byron άκουσε τραγικά νέα από τον κτηνίατρο: ο Geo είχε όγκο στον εγκέφαλο και είχε εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματός του. Παρά τη θεραπεία που υπέστη το ζώο, ο νεαρός άνδρας δεν μπορούσε να βοηθήσει τον Geo να μην πεθάνει.

Παρόλο που ο Byron ήταν πολύ λυπημένος για την αποχώρηση του καλύτερου του φίλου, είναι εξαιρετικά ευγνώμων γι ‘αυτόν που είχε την ευκαιρία να τον συναντήσει και αναγνωρίζει ότι του έδωσε το μεγαλύτερο δώρο: να ζήσει!

Δυστυχώς, ο Geo πέθανε τον Σεπτέμβριο. Ο Taylor συνεχίζει να ζει. Έχοντας ξεπεράσει τη μάχη του με την κατάθλιψη, ο Taylor ζει κάθε μέρα ευγνώμων για όλα όσα έκανε ο Geo γι ‘αυτόν. Τιμά τη μνήμη του κάθε μέρα και περνάει ποιοτικό χρόνο με τα άλλα σκυλιά του και ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν το ίδιο, “Θέλω όλοι να φροντίσουν τα κατοικίδια ζώα τους και να ξοδέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους. Υπάρχει πάντα κάτι που μπορεί να γίνει για να τους βοηθήσει. “

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό