Σκύλος δεμένος στην πόρτα του καταφυγίου περίμενε κάποιον να την βρει

Καθώς το προσωπικό του RSPCA Woodside Animal Center έφτασε στην εργασία τους το πρωί της Τετάρτης, έμειναν συγκλονισμένοι όταν είδαν έναν σκύλο που ήταν δεμένος στα κάγκελα στην μπροστινή πύλη.

Κανείς δεν ήξερε πόση ώρα ήταν εκεί – και μόλις τους είδε, ήταν ξεκάθαρο ότι περίμενε με ανυπομονησία κάποιος να την βρει.

“Ήταν σε μια στάση με το κεφάλι της να το σπρώχνει μέσα στα κάγκελα της πύλης, τα αυτιά της πίσω και με αυτά τα μεγάλα, καφέ κουταβίσια μάτια να τους κοιτάζει απελπισμένο, μπερδεμένο και φοβισμένο”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος από το RSPCA Woodside Animal Center σε ένα δελτίο τύπου.

Αυτό το αξιολάτρευτο μικρό σκυλί, το οποίο τώρα ονομάζεται Misty, έφτασε σε άθλια κατάσταση, με ορατά τα πλευρά του, μια πάθηση του δέρματος και μερικές περικοπές στη μύτη του. Είχε προφανώς μια σκληρή ζωή και όλοι στο καταφύγιο ήταν τόσο ευτυχείς που τελικά ήταν κάπου ασφαλής από όπου μπορεί να πάρει τη φροντίδα που χρειάζεται.

Η ομάδα ανακάλυψε ότι ο Misty είχε μικροτσίπ, αλλά ο αριθμός επικοινωνίας δεν ήταν πλέον διαθέσιμος.

Είναι δύσκολο να σκέφτεται κανείς ότι ενώ το σκυλί περιμένει έξω από το καταφύγιο κάτι μπορεί να συμβεί σε αυτήν, εκεί έξω που είναι μόνο.

Πρέπει να ήταν τόσο συγκεχυμένη και αποπροσανατολισμένη.

Η εγκατάλειψη ενός ζώου δεν είναι μόνο σκληρή και δεν είναι ποτέ η σωστή λύση, ακόμα κι αν βρίσκεται έξω από τις εγκαταστάσεις ενός καταφυγίου.

Εν τω μεταξύ, η Misty χαλαρώνει και ανακάμπτει από τη φιλοξενία της στο καταφύγιο και μόλις είναι έτοιμη, θα βρει το καλύτερο σπίτι, όπου δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχεί για την εγκατάλειψή της.

Πηγή:petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό