Σε πόλη της Κίνας οι Αρχές σκοτώνουν αδέσποτα γιατί φοβούνται μήπως έχουν τον ιό, κάτι που δεν έχει αποδειχτεί

Δυστυχώς τα πράγματα στην Κίνα λόγω του κοροναϊού είναι πολύ άσχημα. Οι Αρχές και φυσικά και ο κόσμος βρίσκονται σε πανικό.

Το ότι ο υιός μπορεί να μεταδοθεί μέσω των κατοικίδιων ζώων είναι κάτι που λέγεται εκεί αλλά δεν έχει αποδειχτεί. Οι φήμες καμιά φορά είναι πιο πάνω από την αλήθεια.

Χιλιάδες Κινέζοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και έχουν αφήσει μέσα τα ζώα τους, τα οποία πεθαίνουν στην κυριολεξία από την πείνα και την έλλειψη νερού.

Εθελοντές φιλοζωικών οργανώσεων έχουν φτιάξει ομάδες και μπαίνουν στα σπίτι αυτά και σώζουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν.

Όμως στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει και τα αδέσποτα. Και ξεκίνησαν να τα εξολοθρεύουν. Σε ένα απίστευτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα οι Αρχές της πόλης Ναντσόνγκ χτυπάνε με κοντάρια αδέσποτο ζώο στο δρόμο μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με τους φιλόζωους, αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό, καθώς γνωρίζουν άλλο ένα που θανατώθηκε με τον ίδιο τρόπο. Λένε μάλιστα ότι ήταν απολύτως υγιή και τα φρόντιζε ο κόσμος. Για αυτό δημοσιεύσαν τις φωτογραφίες και το βίντεο. Τα αδέσποτα με άλλα λόγια σκοτώνονται με συνοπτικές διαδικασίες.

Μετά από την κατακραυγή οι Αρχές απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο και ότι αυτά τα σκυλιά είχαν δαγκώσει κάποιους ανθρώπους και είχαν δημιουργήσει πανικό. Πριν από λίγες μέρες βέβαια οι ίδιες επίσης είχαν ζητήσει από τους κατοίκους είτε να ξεφορτωθούν τα ζώα τους είτε να τα σκοτώσουν. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν.

Και το πιο σημαντικό: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο ιός έχει περάσει στις γάτες και τα σκυλιά.

Το βίντεο για ευνόητους λόγους δεν θα το βάλουμε.

Από Daily Mail

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό