Ποιος είναι το ζώο; Πέταξαν κουταβάκι σε πίσσα και στη συνέχεια…

Τα ζώα δεν διαφέρουν και τόσο πολύ από τους ανθρώπους. Πονάνε, αγαπάνε, σκέφτονται… Εμείς, ως υποτιθέμενοι ανώτεροί τους, έχουμε ευθύνη απέναντί τους. Ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος αν συνειδητοποιήσουμε αυτό το απλό γεγονός.

Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο, βοηθώντας αδέσποτα σκυλιά, ενώ υπάρχουν και αυτοί που δεν αξίζουν τον τίτλο “άνθρωπος”. Όπως αυτοί που έριξαν ένα μικρό κουτάβι σε πίσσα!

Για 24 ώρες αυτό το σκυλάκι πάλευε για τη ζωή του…

Μέχρι που κάποιος άκουσε το κουτάβι να κλαίει και προς μεγάλη μας έκπληξη και σοκ, τον έσπρωξε προς τα κάτω για να μην τον ενοχλεί το κλάμα του!

Ευτυχώς όμως, τριγύρω υπήρξαν και κάποιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που επικοινώνησαν με την οργάνωση H.O.M.E.

Το καταφύγιο ζώων έσωσε το κουτάβι μετά από 24 μαρτυρικές γι’ αυτό ώρες… Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν λίτρα ολόκληρα κηροζίνης για να μπορέσουν να το καθαρίσουν από την πίσσα.

Με βάση τη συμβουλή του κτηνιάτρου Δρ. Kiran Kumar, οφθαλμικές σταγόνες χρησιμοποιήθηκαν από τους Dilip και Sonali του H.O.M.E για να αφαιρέσουν την πίσσα από το κουτάβι.

Πλέον είναι μια χαρά, αλλά ψυχολογικά τραυματισμένο από την εμπειρία.

Αυτοί οι άνθρωποι από την H.O.M.E και αυτοί που τους κάλεσαν, αξίζουν ένα χειροκρότημα. Υπάρχουν κακοί άνθρωποι, αλλά για κάθε έναν από αυτούς, υπάρχουν δύο που εκτιμούν την ανθρωπιά τους…

Credits: Witty Feed

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό