Πιερία: Βρέθηκε σκυλίτσα σε άθλια κατάσταση και με όγκο στα πλευρά- Έκκληση για βοήθεια στο χειρουργείο της

Τα περιστατικά με ζωάκια σε άσχημη κατάσταση δεν σταματούν ποτέ για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα ζώα. Ο αγώνας τους είναι καθημερινός και άνισος αφού δεν μπορούν να τα σώσουν όλα. Και για αυτό πρέπει, όπως μπορούμε, να τους βοηθάμε.
Ένα τέτοιο άσχημο και έκτακτο περιστατικό είναι και της σκυλίτσας Αναστάζια, μιας ψυχούλας που βρέθηκε σε πολύ άθλια κατάσταση, μόνη, να περιφέρεται σε κάποιο μέρος του Νομού Πιερίας. Εγκατάλειψη; Πολύ πιθανόν. Γιατί η Αναστάζια, εκτός από ψώρα, είχε και έναν τεράστιο όγκο στα πλευρά της. 
Οι άνθρωποι της Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Δράσης Εθελοντών Δίου-Ολύμπου “ο Περίτας” δεν μπορούσαν να αφήσουν τη σκυλίτσα έτσι. Οι πρώτες εκτιμήσεις στο κτηνιατρείο είναι καρκίνος. Πρέπει να γίνουν άμεσα αιματολογικές εξετάσεις, βιοψία και φυσικά χειρουργείο.
Δυστυχώς το κόστος είναι 480 ευρώ και οι εθελοντές του Περίτα” δεν μπορούν, όπως είναι λογικό, να το καλύψουν γιατί τα περιστατικά είναι αμέτρητα. Γίνεται λοιπόν έκκληση να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα ώστε να προχωρήσουν.
Όποιος θέλει να βοηθήσει τη γλυκιά Αναστάζια ώστε να της δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει, μπορεί να συμβάλει με όποιο ποσό στα έξοδά της. Ακόμα και ελάχιστα χρήματα είναι πολύ σημαντικά για τους εθελοντές. Και αυτό το ξέρουμε όλοι που ασχολούμαστε με τα ζώα.
Τράπεζα Εθνική
ΑΡ. ΛΟΓ. GR 7301103940000039400129472
Δικαιούχος -Φιλοζωική “Ο Περίτας”
Αιτιολογία: Αναστάζια

https://www.facebook.com/104553623217731/videos/2977430419021573/

    

Πηγή: pet pet news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό