Παράτησαν το Σκυλάκι τους στο Καταφύγιο και εξαφανίστηκαν. Αυτό που έκαναν όταν επέστρεψαν μετά από καιρό, θα σας Σοκάρει!

Η Zuzu είναι ένα γερμανικό ποιμενικό το οποίο βρισκόταν σε ένα προσωρινό καταφύγιο ζώων στο Λος Άντζελες. Μια μέρα, οι υπάλληλοι έπαθαν πλάκα όταν η Zuzu άρχισε να χοροπηδάει και να τρέχει προς τον φράχτη κουνώντας την ουρά της: δεν την είχαν ξαναδεί τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Ο λόγος; Είχε εμφανιστεί η παλιά της οικογένεια.

Η σκυλίτσα ήταν προφανώς ενθουσιασμένη που τους έβλεπε. Υπέθεσε – το ίδιο και οι υπάλληλοι – ότι η οικογένεια είχε πάει εκεί για να την πάρει. Ένας μάλιστα έβγαλε το κινητό του για να καταγράψει την συνάντηση τους. Αλλά τους περίμενε μια τεράστια έκπληξη…

Οι πρώην ιδιοκτήτες της Zuzu δεν σκόπευαν να πάρουν πίσω την Zuzu. Είχαν έρθει να ψάξουν για καινούριο σκύλο! Εξήγησαν στους έκπληκτους υπαλλήλους ότι η Zuzu δεν ήταν πλέον το χαρούμενο, ζωηρό κουταβάκι που είχαν γνωρίσει.

Ο πατέρας της οικογένειας είχε πεθάνει και η Zuzu είχε στεναχωρηθεί από την απώλεια, κλαψούριζε όλη την ώρα και δεν την ήθελαν πια. Σχεδίαζαν να την ανταλλάξουν με ένα άλλο ζώο.

Είναι φρικτό που κάποιοι άνθρωποι παίρνουν σκύλους χωρίς να έχουν κατανόηση και υπευθυνότητα. Οι σκύλοι γίνονται μέλη της οικογένειας, δεν είναι κάτι που το κρατάμε όσο βολεύει και μετά το ανταλλάσσουμε με ένα “καλύτερο προϊόν”!

Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν ότι δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι στους σκύλους. Το καταφύγιο δεν άφησε την οικογένεια να υιοθετήσει άλλο κουταβάκι. Δημοσίευσαν την ιστορία της Zuzu στο Facebook και βρέθηκε ένα καταφύγιο που προσφέρθηκε να την πάρει.

Σύντομα θα βρει μια νέα οικογένεια, αφού η ιστορία της έχει αγγίξει χιλιάδες φιλόζωους!

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό