Ο τραυματισμένος σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει όταν συνειδητοποιεί ότι διασώθηκε

“Ουσιαστικά, η μόνη στιγμή που δεν χαμογελά είναι όταν κοιμάται ή τρώει” ??

Ο Σάνφορντ βρέθηκε σε τρομερή κατάσταση, αλλά η Karen Velazquez της έχει δώσει όλη τη φροντίδα και την αγάπη που της αξίζει σε ένα ανάδοχο σπίτι. Είναι πολύ χαρούμενος τώρα και θέλει να βρει μια οικογένεια για πάντα για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Ένα δεκαεξάχρονο σκυλί διασώθηκε από τον έλεγχο των ζώων, αφού χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Δεν μπορούσε να περπατήσει όταν κάποιος τον τραυμάτισε στο δεξί πίσω πόδι του.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ένα μικρό δημοτικό καταφύγιο στο Ντάλας του Τέξας και παρέμεινε εκεί για μια εβδομάδα χωρίς να λάβει ιατρική φροντίδα επειδή δεν είχε τα απαραίτητα μέσα για να τον βοηθήσουν.

Ευτυχώς, ένας εθελοντής από μια τοπική ομάδα διάσωσης που ονομάζεται Dallas DogRRR έλαβε γνώση της κατάστασης και δεν δίστασε να κάνει κάτι γι ‘αυτό.

“Ήταν σωματικά τραυματισμένος … και όταν ο εθελοντής ήρθε να τον δει, δεν έκανε καμία προσπάθεια να κουνηθεί από την θέση του. Είναι σχεδόν σαν να είχε παραιτηθεί, και περίμενε τη στιγμή του να έρθει.

Χάρη σε αυτό το κέντρο διάσωσης, το κουτάβι που ονομάστηκε Sanford συναντήθηκε με την Karen Velazquez, την γυναίκα που αποφάσισε να του παράσχει ένα σπίτι μετά την απομάκρυνσή του από το νοσοκομείο.

Από τότε δεν σταμάτησε να χαμογελάει. Η Karen ισχυρίζεται ότι είναι σαν να ξέρει ότι από την πλευρά της παραμένει ασφαλής.

“Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο σπίτι μου και μπορώ να πω ειλικρινά ότι ποτέ δεν είχα κανένα τόσο χαρούμενο σκύλο σαν αυτόν. Με κοιτάζει με τέτοιο τρόπο που κανένα άλλο ζώο ή άνθρωπος ποτέ δεν με κοίταξε, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μου ζώων. Βασικά, η μόνη στιγμή που δεν χαμογελά είναι όταν κοιμάται ή τρώει.

Αν και θεωρείται ένα ηλικιωμένο σκυλί για την ηλικία του, δεν συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, είναι πάντα πολύ αστείος και φιλικός. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ευτυχισμένος στην οικογένεια του, αλλά όλοι ονειρεύονται ότι μπορεί να βρει μια μόνιμη κατοικία όπου μπορεί να περάσει τα τελευταία χρόνια.

Τα πάει καλά μαζί με όλους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και του αρέσει να παίζει με άλλα σκυλιά, είναι ένα καταπληκτικό σκυλί οικογένειας, κουνάει την ουρά του όλη την ημέρα, και πάντα δίνει αγάπη σε όλους.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό