Ο σκύλος τους ανέβαινε συνέχεια στην σκεπή και τρόμαζε τους περαστικούς. Τότε οι ιδιοκτήτες του σκέφτηκαν ΚΑΤΙ εκπληκτικό!


Ο Huckleberry Finn, ο διάσημος χαρακτήρας του Mark Twain, ήταν όλο σκανταλιές στις ιστορίες του, όπως και αυτό το κουταβάκι με το ίδιο όνομα. Αυτό το γκόλντεν ριτρίβερ μένει στο Austin του Τέξας, όπου τα καμώματα του είναι γνωστά. Αν βρεθείτε στην περιοχή, σίγουρα θα ακούσετε γι’αυτόν.

Οι ιδιοκτήτες του, Allie και Justin, αρχικά φρίκαραν όταν ανακάλυψαν ότι ο σκύλος τους σκαρφάλωνε στην σκεπή. Φαίνεται όμως ότι το διασκέδαζε κιόλας. Ανακάλυψαν ότι η απόσταση ανάμεσα σε έναν λόφο στην αυλή τους και το χαμηλότερο σημείο της σκεπής είναι 70-90 εκατοστά, κι έτσι ο σκύλος εύκολα την έφτανε καθώς μεγάλωνε.

Περίμεναν ότι ο Huck κάποια στιγμή θα εξερευνούσε και την σκεπή. «Του πήρε περίπου 6 μήνες να καταλάβει ότι η σκεπή ήταν μια προέκταση της αυλής του. Τώρα ανεβαίνει εκεί πάνω κάθε φορά που τον αφήνουμε έξω.»

Ο κόσμος που περνά συχνά σοκάρεται όταν βλέπει τον Huck στη σκεπή και χτυπά το κουδούνι για να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες του. Η Allie και ο Justin το έχουν συνηθίσει. Αλλά κουράστηκαν να τους λέει ο κόσμος ότι ο σκύλος τους είναι στη σκεπή κι έτσι έφτιαξαν μια αστεία ταμπέλα και την έβαλαν στην μπροστινή τους πόρτα.

Επίσης, ενθαρρύνουν τον κόσμο να ακολουθήσει τις περιπέτειες του Huck στα κοινωνικά δίκτυα. Η ταμπέλα τους επίσης έχει συγκεντρώσει πολλή προσοχή. Γράφει:

«Δεν τον αφήνουμε ποτέ στην αυλή αν δεν είναι κανείς σπίτι. Δεν πηδάει από την σκεπή, εκτός κι αν κάποιος τον δελεάσει με φαγητό ή μπάλα! Εκτιμούμε την ανησυχία σας, αλλά σας παρακαλούμε μην χτυπήσετε την πόρτα… ξέρουμε ότι είναι εκεί πάνω! Μπορείτε όμως να βγάλετε φωτογραφίες και να τις κοινοποιήσετε!»

Πλέον οι σκανταλιές του Huck έχουν γίνει γνωστές σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να διακρίνουμε το χαμόγελο του όταν ανεβαίνει εκεί πάνω. Δεν είναι ξεκαρδιστικός;

Credit: lifeaspire.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό