Ο σκύλος κατέρρευσε προσκολλημένη στα κουτάβια της μετά την τεράστια προσπάθεια γέννησης στα ερείπια

Σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο υπάρχουν εκατομμύρια σκυλιά που δεν έχουν την ασφάλεια ενός καλού σπιτιού. Πιθανότατα έχετε συναντήσει ορισμένα χωρίς να τα λάβετε υπόψη, ή ίσως σας προκάλεσε πόνο, αλλά αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι ότι ένας σκύλος στο δρόμο δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους .

Αυτά τα ζώα κουβαλούν έναν πραγματικό σταυρό στην πλάτη τους, ειδικά όταν έχουν μια οικογένεια που πρέπει να φροντίσουν και τείνουν να είναι άστεγα, εν μέσω της σκληρότητας των δρόμων στους οποίους πρέπει να επιβιώσουν.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε περιπλάνηση στους δρόμους, όπως αυτός ο σκύλος και τα κουτάβια της που βρέθηκαν και διασώθηκαν από μια οργάνωση στην Ινδία, αφού η στοργική μητέρα κατέρρευσε στα ερείπια.

Αν και δεν είχε πλέον τη δύναμη να σηκωθεί και να συνεχίσει, έβαλε τα κουτάβια της ανάμεσα στα πόδια της για να τα προστατεύσει από κάθε απειλή. Παρόλο που ήταν αδύναμη, έδωσε τη ζωή της για τα παιδιά της.

Κουρασμένη για να αγωνίζεται να επιβιώσει στο δρόμο, και παρά το γεγονός ότι η δύναμή της να σηκωθεί και να προχωρήσει λίγο-πολύ την άφησε, αγκάλιασε τα μικρά της ανάμεσα στα πόδια της για να τα προστατεύσει , όπως θα έκανε η καλύτερη μητέρα στον κόσμο, μέχρι την τελευταία αναπνοή της για να προστατεύσει τα παιδιά της.

Αν και δεν είχε πλέον τη δύναμη να σηκωθεί και να συνεχίσει, έβαλε τα κουτάβια της ανάμεσα στα πόδια της για να τα προστατεύσει από κάθε απειλή. Παρόλο που ήταν αδύναμη, έδωσε τη ζωή της για αυτούς.

Ευτυχώς, ένας περαστικός παρατήρησε τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόταν ο σκύλος και αμέσως ήρθε σε επαφή με τον οργανισμό Animal Aid Unlimited , ο οποίος πήγε γρήγορα στο σημείο.

Η θλιβερή εικόνα γεμίζει τις καρδιές μας με θλίψη και πόνο.

«Αυτή η ταραγμένη και απελπισμένη μητέρα σχεδόν κατέρρευσε μετά τον τοκετό σε ένα εργοτάξιο. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι που ένας ευαίσθητος περαστικός μας κάλεσε να την βοηθήσουμε με τα νέα της μωρά. Τα πήγαμε όλα στο νοσοκομείο μας όπου είναι σε θέση να ανακάμψει από το τραύμα μιας τόσο κουραστικής γέννας », ανέφεραν οι διασώστες.

Χάρη σε αυτό το ευαίσθητο άτομο και την ομάδα διάσωσης, σήμερα η μοίρα αυτής της όμορφης γούνινης οικογένειας είναι διαφορετική. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που έζησε αυτή η γενναία και αυτοθυσική μητέρα, η οποία αρνήθηκε να υποκύψει.

Το μέλλον τους άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη και τώρα θα λάβει την ποιότητα ζωής που της άξιζε πάντα, συνοδευόμενη από τα κουτάβια της, τα οποία δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που υπέστη η μητέρα τους.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά σκυλιά που ζουν σε αυτές τις συνθήκες και αυτός είναι ο λόγος που αυτός ο οργανισμός στην Ινδία ζήτησε να επικοινωνήσουν μαζί τους όταν χρειαστεί. “Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε εργοτάξια όπου υπάρχουν κατασκευαστικά έργα, επειδή είναι γνωστό ότι όπου υπάρχουν κατεδαφίσεις, πιθανώς υπάρχει ένα ζώο που έχει χάσει το σπίτι του”.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό