Ο σκύλος αυτός έπεσε από γκρεμό 200 μέτρων και έζησε τρώγοντας 45 μέρες φύκια και πέτρες

Μια απίστευτη ιστορία κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου και αφορά ένα σκύλο, τον Shadow, ο οποίος έπεσε από βράχο 200 μέτρων από τη γη και σώθηκε.

Ο 18 μηνών Shadow, ράτσας shar pei βρισκόταν στην απομακρυσμένη περιοχή και διάσημη για τις απότομες πλαγιές της, Eype, μαζί με την ιδιοκτήτριά του, όταν η τελευταία έχασε τα ίχνη του στις 9 Μαΐου.

Όλα συνέβησαν στο Ντόρσετ της Μεγάλης Βρετανίας όταν κατά την διάρκεια ενός περιπάτου στην ύπαιθρο, ο σκυλάκος προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε απότομες πλαγιές, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ιδιαίτερα μεγάλο ύψος.

Η ιδιοκτήτριά του Άμπερ Γουίτινγκ για μέρες προσπαθούσε να τον εντοπίσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι έχασε κάθε ελπίδα να είναι ζωντανός καθώς ο γκρεμός ήταν 200 μέτρα. Αλλά το θαύμα έγινε καθώς ο Shadow στάθηκε πολύ τυχερός αφού πέφτοντας έσπασε μόνο ένα από τα μπροστινά πόδια του. Όμως ήταν μόνος, χωρίς βοήθεια, και έπρεπε να επιβιώσει.

Έτσι για περισσότερο από ένα μήνα έτρωγε βρύα και λειχήνες ενώ η υγρασία που δημιουργούσε η εξάτμιση του θαλασσινού νερού της περιοχής συνέβαλε στο να μην αφυδατωθεί. 45 μέρες μετά εντοπίστηκε τυχαία από ένα ζευγάρι παραθεριστών, οι οποίοι τον βρήκαν υποσιτισμένο και σε άθλια κατάσταση. Επικοινώνησαν με τις Αρχές και μέσω μικροτσίπ βρέθηκε η Γουίτινγκ.

Ο τυχερός Shadow ετοιμάζεται για δύο αρκετά δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κίνησή του.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό