Ο Σκύλος έτρεμε από Φόβο μέχρι που μια μαύρη Γάτα πλησίασε το Κλουβί του. Η Συνέχεια; Θα σας αφήσει Άφωνους!

Όποιος έχει αρρωστήσει ποτέ, ξέρει πόσο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου άτομα που σε αγαπάνε. Δεν χρειάζεται να είσαι νοσοκόμα ή γιατρός για να προσφέρεις φροντίδα. Δεν χρειάζεται να είσαι καν άνθρωπος!

Η ομάδα του κτηνιατρικού νοσοκομείου “Clinic Fang” στο Perm της Ρωσίας το ξέρει αυτό. Έχουν ένα πολύ ξεχωριστό μέλος: τον Lucifer, μια κατάμαυρη γάτα.

Ο Lucifer ξέρει πολύ καλά πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι να φτάνεις τραυματισμένος και αβοήθητος στο νοσοκομείο. Έφτασε στην κλινική με σοβαρή βλάβη στην σπονδυλική στήλη και τα πίσω πόδια του δεν λειτουργούν πια.

Αλλά ο Lucifer, ή Luc, δεν αφήνει αυτό το πρόβλημα να τον σταματά. Μόλις συνήλθε, άρχισε να επισκέπτεται τα άλλα ζώα στα κλουβιά τους.

Καθόταν στο πλευρό τους και γουργούριζε. Σχεδόν όλα τα ζώα φάνηκαν να απολαμβάνουν την παρέα του. Μόλις εμφανιζόταν η μαύρη γάτα, τα ζώα γίνονταν αισθητά πιο ήσυχα και χαλαρά.

Αλλά ο Luc δεν προσφέρει μόνο συναισθηματική παρηγοριά, έχει σώσει και ζωές! Όταν ανακάλυψαν οι κτηνίατροι ότι ήταν συμβατός δότης για αρκετά επείγοντα περιστατικά, ο Luc έδωσε αίμα και έσωσε άλλες γάτες. Φυσικά, η ομάδα προσέχει πολύ να μην του κάνει καμιά ζημιά.

Η ομάδα της κλινικής Fang δεν μπορεί να φανταστεί να δουλεύει χωρίς την βοήθεια του Luc. Όχι μόνο τον αγαπάνε, αλλά είναι και ανεπίσημα μέλος του προσωπικού φροντίδας της κλινικής.

Είναι εμφανές ότι ο Luc παίρνει την δουλειά του στα σοβαρά. Τι υπέροχη γάτα! Ελπίζουμε να συνεχίσει να παρηγορεί άρρωστα ζωάκια!

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό