Ο Κωφός Άνδρας Υιοθετεί Κωφό Κουτάβι Και Τον Διδάσκει Την Νοηματική Γλώσσα

Για πολλά ζώα καταφυγίων, υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ του ποιος υιοθετείται και του πότε.

Σε γενικές γραμμές, όσο νεότερο και πιο υγιές είναι το ζώο, τόσο πιο πιθανό είναι να υιοθετηθεί γρηγορότερα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ιδιοκτήτες είναι πιθανό να αναζητούν ένα κατοικίδιο ζώο που θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, το οποίο δεν θα έπρεπε να φροντίζει υπερβολικά.

Αλλά τραγικά, πολλά ζώα που μεταφέρονται σε καταφύγια έχουν υποστεί τραύμα και παραμέληση, με αποτέλεσμα μακροχρόνια προβλήματα υγείας και τραυματισμούς που μπορεί μερικές φορές να απαιτούν ακριβή και μακρά θεραπεία.

Γνωρίστε τον Έμερσον. Σε ηλικία δώδεκα εβδομάδων, ήταν το κουτάβι που κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει.
Ήταν επίσης κωφός.

Δυστυχώς, τα κωφά σκυλιά δεν προτιμούνται ποτέ για υιοθεσία στα καταφύγια. Οι άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για ένα σκυλί που μπορούν να εκπαιδεύσουν προφορικά, ή ίσως ψάχνουν για έναν σκύλο φύλαξης, στον οποίο ο Έμερσον πιθανώς δεν θα ήταν ο καλύτερος!

Αλλά ευτυχώς για τον Έμερσον, όλα δεν χάθηκαν.

Ο Έμερσον είναι ένα γλυκό και έξυπνο σκυλί. Δυστυχώς, γεννήθηκε στο δρόμο και χρειάστηκε ιατρική βοήθεια από την πρώτη ανάσα που πήρε.

Όταν ο σκύλος ήταν 6 εβδομάδων, διασώθηκε από ένα καταφύγιο στη Φλόριντα.

Ωστόσο, όταν ο Έμερσον έφτασε στο καταφύγιο, το προσωπικό παρατήρησε ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις. Κατά συνέπεια, αποφάσισαν να τον οδηγήσουν γρήγορα σε νοσοκομείο ζώων.

Στο νοσοκομείο, ο Έμερσον διαγνώστηκε με λοίμωξη, την οποία ανέκαμψε αρκετά καλά. Δυστυχώς, τον έκανε να χάσει την ακοή του.

Η ομάδα της Φλόριντα αποφάσισε να μετακινήσει τον Έμερσον στη Βόρεια Φλόριντα Διάσωσης του Μαίην. Αν και ήταν κωφός, ενεργούσε όπως κάθε άλλο κουτάβι. Ήταν χαρούμενος, στοργικός και πιο αξιολάτρευτος από ποτέ. Έτσι, το καταφύγιο αποφάσισε να τον ανεβάσει για υιοθεσία και δημοσίευσε την ιστορία του στο Facebook, με την ελπίδα ότι κάποιος θα τον ερωτευόταν. Ευτυχώς, κάποιος το έκανε.

Ο Nick Abbott παρατήρησε την ανάρτηση για τον Emerson στο Facebook και επειδή είναι επίσης κωφός, ένιωσε αμέσως μια σύνδεση προς αυτόν. Παρόλο που έχει ήδη ένα σκυλί, ο Abbott δεν μπορούσε να ξεχάσει την εικόνα του Έμερσον και συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να πάει και να γνωρίσει τον μικρό σκύλο.

Ο Abbott κάλεσε το καταφύγιο και έκλεισε ένα ραντεβού για να συναντήσει τον Emerson. Τη στιγμή που τον είδε ο σκύλος, τον ερωτεύτηκε επίσης! Ο Έμερσον πήγε κατ ‘ευθείαν στον Νικ και κάθισε δίπλα του καθώς ο σκύλος είχε ήδη δει τον άντρα. Το κουτάβι κοίταξε τον Νικ και ήξερε ότι αυτή ήταν η αρχή μιας όμορφης φιλίας.

«Ήρθε κατευθείαν σε μένα στην πόρτα και σταμάτησε ακριβώς στα πόδια μου και έμεινε εκεί. Θα μπορούσες να πεις ότι με διάλεξε και ήξερα εκεί ότι θα τα πηγαίναμε καλά και θα καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο. ”

Αυτές τις μέρες, ο Nick και ο Emerson περνούν κάθε στιγμή μαζί. Ο Νικ διδάσκει τη νοηματική γλώσσα στο σκύλου του και ο Έμερσον διασκεδάζει γνωρίζοντας τον νέο αδελφό του σκύλο, τον Σκοτ.

Το αξιολάτρευτο τρίο έχει υπέροχες στιγμές μαζί, και φαίνεται ότι έχουν ήδη γίνει μια ζεστή οικογένεια για πάντα. Τι χαρούμενο τέλος!

Το ταξίδι του Emerson και του Nick καταγράφηκε σε ένα απίστευτο βίντεο! Δείτε το παρακάτω.

Το αξιολάτρευτο τρίο έχει υπέροχες στιγμές μαζί, και φαίνεται ότι έχουν ήδη γίνει μια ζεστή οικογένεια για πάντα. Τι χαρούμενο τέλος!

Το ταξίδι του Emerson και του Nick καταγράφηκε σε ένα απίστευτο βίντεο! Δείτε το παρακάτω.

Παρακαλούμε ΜΟΙΡΑΣΤΕΊΤΕ αυτό με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Πηγή; petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό