Ο άστεγος σκύλος στρώνει το κρεβάτι του με την ελπίδα να τον υιοθετήσουν

Ο άστεγος σκύλος στρώνει την κουβέρτα στο κρεβάτι του καθημερινά στο καταφύγιο των ζώων, περιμένοντας κάποιον να δει ότι είναι καλό αγόρι και να αποφασίσει να τον υιοθετήσει.

Η μοίρα ενός άστεγου σκύλου είναι πολύ αβέβαιη, αν είναι τυχερός, θα μεταφερθεί σε ένα καταφύγιο, όπου θα κάνουν ότι μπορούν για να του βρουν σπίτι. Πολλές φορές δεν υιοθετούνται, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα σκυλιά δεν καταλαβαίνουν τι έκαναν λάθος για να αξίζουν αυτή τη μοναξιά.

Όταν φτάνουν στο καταφύγιο, πολλοί ελπίζουν να βρουν ένα σπίτι για πάντα και μέσα σε λίγες μέρες θα το πετύχουν.

Για άλλους, η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη και περισσότερο όταν κάποιος είναι ένας σκύλος φυλής ταξινομημένος ως “επικίνδυνος”, επειδή εξακολουθούν να στιγματίζονται από την κοινωνία.

Όταν ο Rush, ένας αξιολάτρευτος pit bull, έφτασε στο κέντρο υιοθεσίας και ευεξίας Pet στο SICSA στο Οχάιο, το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα γλυκό σπίτι. Ήταν άστεγος όλη του τη ζωή, ήταν τόσο ξεχωριστός που οι εθελοντές ελπίζουν ότι θα βρει σύντομα μια οικογένεια.

Πέρασαν οι μέρες και κάθε πιθανός υιοθετώντας, φάνηκε να τον απορρίπτει απλά επειδή ήταν pit bull.

Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πόσο μεγάλη αγάπη και πιστότητα ένα σκυλί όπως ο Rush μπορεί να προσφέρει, τα pit bulls είναι εξαιρετικά σκυλιά.

Φαινόταν καθημερινά, ότι ποτέ δεν θα φύγει από το καταφύγιο. Έβλεπε πως τα άλλα σκυλιά έβρισκαν μια νέα οικογένεια και στο πρόσωπό του φαινόταν να αναρωτιέται γιατί το ίδιο πράγμα δεν συμβαίνει μαζί του.
Μια μέρα, το προσωπικό του καταφυγίου παρατήρησε μια ασυνήθιστη συμπεριφορά του Rush, μια στάση που τους άφησε όλους έκπληκτους και γοήτευσε τους πάντες.

Ο σκύλος άρχισε να στρώνει το κρεβάτι του κάθε μέρα, σαν να πίστευε ότι αυτή η συμπεριφορά του θα επιβραβευτεί με ένα σπίτι για πάντα. Ο Rush, χρησιμοποιώντας το στόμα του για να κρατήσει την κουβέρτα του, την έστρωνε προσεκτικά σε κάθε γωνιά του κρεβατιού του, που απλά ήθελε να μοιάζει με ένα καλό αγόρι.

Κανείς δεν κατάλαβε γιατί το έκανε, αλλά τα μάτια του φαινόταν να δείχνουν ότι αυτή η πράξη θα μπορούσε να παρακινήσει κάποιον και να υιοθετηθεί.

Ο σκύλος έστρωνε το κρεβάτι του για αρκετές ημέρες, οι διασώστες του το κατέγραψαν και το μοιράστηκαν σε διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα.

Το καταφύγιο έγραψε στη σελίδα του στο Facebook :

Ο Rush έστρωνε το κρεβάτι του κάθε μέρα ελπίζοντας ότι κάποια οικογένεια θα τον υιοθετήσει.

Το βίντεο του Rush που έστρωνε το κρεβάτι του σύντομα έγινε viral και δεν χρειάστηκε πολύ για να γίνει διάσημος και να λάβει χιλιάδες αιτήσεις υιοθεσίας.

Ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη ιδέα που θα μπορούσαν να έχουν, αφού ένα ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει τον Rush. Πήγε στο καταφύγιο αφού είδε το βίντεο.

Ήθελαν να συναντήσουν τον Rush, ήρθαν έκπληκτοι με τη συμπεριφορά του στο βίντεο, και όταν έφτασαν στο καταφύγιο αμέσως τον ερωτεύτηκαν.

Ευτυχώς, ο Rush πήρε ότι θέλησε, μια οικογένεια που θα του παρείχε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και κατανόηση.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό