Οι τελευταίες Στιγμές μίας γέρικης Σκυλίτσας. Οι Φωτογραφίες που Συγκλόνισαν το Διαδίκτυο.

Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στον σκύλο με τον οποίο περνάς μια ζωή. Υπάρχει λόγος που οι σκύλοι λέγεται ότι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Υπάρχουν μέρες που νιώθουμε ότι είναι τόσο τέλειοι σύντροφοι που δεν μας αξίζουν!

Όποιος έχει μεγαλώσει και ζήσει με σκύλο για χρόνια, ξέρει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο οδυνηρό από το να συνειδητοποιεί ότι έχει έρθει η ώρα να τον αποχαιρετήσει. Η τραγωδία του να έχεις σκύλο είναι ότι ζεις περισσότερο από αυτόν.

Όταν ξέρετε ότι αυτή η μέρα φτάνει, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε παρά να δώσετε πολλές αγκαλιές και φιλιά στον σκύλο σας και να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας με μια υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα, όπως το παρακάτω σκυλάκι.

Μια γυναίκα κατέγραψε την τελευταία τέλεια μέρα του σκύλου της στο Snapchat και στην συνέχεια δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Imgur. Θα βάλετε σίγουρα τα κλάματα διαβάζοντας αυτή την ιστορία.

Σε μια δημοσίευση στο Imgur με τίτλο “Οι σκύλοι είναι πολύ απίθανοι για να τους αφήσει κανείς να φύγουν, αλλά καμιά φορά συμβαίνει και μας συγχωρούν” μια γυναίκα μας λέει τι σημαίνει να αγαπάς έναν σκύλο τόσο πολύ που να είσαι διατεθειμένος να τον αφήσεις να φύγει.

Δεν εξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά μας δίνει να καταλάβουμε ότι η αγαπημένη της σκυλίτσα είναι έτοιμη να πάει σε ένα καλύτερο μέρος. Η σκυλίτσα, λαμπραντόρ, φαίνεται να έχει ζήσει μια όμορφη ζωή.

Όποιος έχει έρθει ποτέ στην θέση να χρειαστεί να αποχαιρετήσει ένα αγαπημένο κατοικίδιο, ξέρει ότι είναι μια απίστευτα δύσκολη απόφαση και συχνά την παίρνει κανείς όταν η ζωή του ζώου είναι τόσο άσχημη που δεν πάει άλλο.

Για μερικούς σκύλους με καρκίνο ή άλλες παθήσεις που προκαλούν χρόνιους πόνους, υπάρχουν περιπτώσεις που η ασθένεια οδηγεί σε θάνατο και άλλες που η θεραπεία θα ήταν πολύ σκληρή για το ζώο, γιατί απλά δεν θα μπορεί να καταλάβει τον λόγο που υπόκειται τόσο πόνο.

Αυτό φαίνεται να συμβαίνει και στην περίπτωση αυτής της σκυλίτσας και της ιδιοκτήτριας της. Έτσι, αποφάσισε να της κάνει ευθανασία με όλους όσους αγαπάει δίπλα της.

Πριν το ραντεβού με τον κτηνίατρο, η σκυλίτσα πέρασε μια τέλεια μέρα μαζί με την ιδιοκτήτρια της – μια μέρα που ονειρεύεται κάθε σκύλος!

Για αρχή πήγαν σε ένα κομμωτήριο για σκύλους, όπου η σκυλίτσα έκανε ένα υπέροχο μπάνιο, αρωματοθεραπεία και απόλαυσε το σπα. Τι πολυτέλεια!

Αφού την καθάρισαν, της έκαναν ένα ξεχωριστό σημάδι στο τρίχωμα. Τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις τόσο ξεχωριστός όσο μια καρδιά από αυτούς που αγαπάς!

Μετά της φόρεσε μια μπαντάνα που λέει πόσο όμορφη είναι – και το ξέρει και η ίδια! Συν ότι πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο στην μπροστινή θέση μαζί με την ιδιοκτήτρια της, δύο από τις αγαπημένες της δραστηριότητες.

Στον δρόμο για το σπίτι σταμάτησαν σε ένα McDonald’s και πήραν ένα χάμπουργκερ, την αγαπημένη λιχουδιά κάθε σκύλου. Αφού φεύγει, δεν πειράζει να φάει κάτι που δεν κάνει υπό κανονικές συνθήκες να φάει.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έτρωγε τόσο νόστιμο φαγητό κάθε μέρα. Σίγουρα το απόλαυσε!

Όταν γύρισαν σπίτι από το χαλαρωτικό μπάνιο, πέρασαν πολύ χρόνο με την οικογένεια. Οι αγαπημένοι της άνθρωποι την περιτριγύρισαν και της έδωσαν πολλή αγάπη.

Επίσης, τράβηξαν μαζί της πολλές φωτογραφίες για να την θυμούνται. Είναι δύσκολο να λες αντίο σε κάποιον που αγαπάς, αλλά είναι πιο εύκολο όταν ξέρεις ότι έχει ένα αναμνηστικό για να τον θυμάσαι και ότι του έχεις δείξει την αγάπη σου με όποιον τρόπο μπορούσες.

Η σκυλίτσα αποχαιρέτησε τους πάντες. Δεν είναι εύκολο να λες αντίο χαμογελαστά, αλλά τα παιδιά θα φυλάνε αυτές τις φωτογραφίες για χρόνια.

Δεν είχε μόνο ανθρώπους να αποχαιρετήσει. Έπαιξε μαζί με τους αγαπημένους της φίλους στο πάρκο και ένιωσε ξανά παιδί.

Μετά από τόσο παιχνίδι ήρθε η ώρα για χαλάρωση. Απολαμβάνει το αεράκι στην βεράντα παρέα με τα αγαπημένα της άτομα.

Ενώ εκείνη χαλαρώνει, η ιδιοκτήτρια της συνεχίζει να την περιποιείται. Της βάφει τα νύχια ροζ.

Δείτε πόσο όμορφη είναι με τα λαμπερά της νύχια. Είναι η τελευταία της μέρα, άρα πρέπει να νιώθει όμορφη μέσα έξω.

Η ιδιοκτήτρια της θέλει να της δείξει πόσο υπέροχη είναι. Αυτή η φωτογραφία συνοψίζει τέλεια τον δεσμό ανάμεσα στον σκύλο και τον ιδιοκτήτη του. Αλλά η σκυλίτσα φαίνεται πλέον κουρασμένη.

Στο τέλος της ημέρας μπαίνουν ξανά στο αυτοκίνητο. Κάθεται στα πόδια της ιδιοκτήτριας της, η οποία την περιποιείται και την χαϊδεύει για να της δείξει την αγάπη της, σε όλη την διαδρομή.

Όταν τελικά φτάνουν στον κτηνίατρο, της κάνουν την τελευταία της ένεση και πέφτει γρήγορα για ύπνο. Όσο την παίρνει ο ύπνος, η ιδιοκτήτρια της την αγκαλιάζει και την κρατάει σφιχτά δίνοντας της πολλή αγάπη. Δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερη τελευταία μέρα!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό