Οι εθελοντές του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Σύρου έφτιαξαν ράμπες για να βγαίνουν εύκολα τα γέρικα σκυλάκια

Ράμπες από μπετό για τα γέρικα ζωάκια αλλά και όσα έχουν πρόβλημα κατασκεύασαν οι εθελοντές του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Σύρου https://www.facebook.com/syrosstrayanimalshelter/    ώστε τα ζώα να βγαίνουν εύκολα και χωρίς δυσκολία από τα κλουβιά τους. Πρόκειται για μια υπέροχη κίνηση, ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη, που φανερώνει την πραγματική αγάπη των εθελοντών για αυτά τα ζώα. Έχει μάλιστα προγραμματιστεί να στρωθεί και ο χώρος με γαρμπίλι ώστε να μη δημιουργείται λάσπη από τις βροχές και να είναι όλα καθαρά και το χειμώνα.
Η πράξη αυτή θα πρέπει να βρει μιμητές ώστε οι δήμοι αλλά και οι άνθρωποι των φιλοζωικών να κάνουν πράγματα ώστε να καλυτερεύσουν τη ζωή των ζώων στα καταφύγια. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πολλά ζωάκια δεν βρίσκουν ποτέ σπίτι και πεθαίνουν εκεί.
Το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Σύρου δημιουργήθηκε το 2006. Οι εθελοντές του έχουν κάνει πολύ σπουδαία πράγματα και έχουν σώσει ζώα. Ζώα ανεπιθύμητα, παρατημένα, κακοποιημένα, άρρωστα και γέρικα. Τα φροντίζουν, τα περιποιούνται και προσπαθούν να τους βρουν σπίτι. Η προσπάθειά τους είναι τεράστια και δύσκολη, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια.
Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει τη Φιλοζωική Ομάδα Σύρου:
Εθνική Τράπεζα 469/002691-38
IBAN: GR33 0110 4690 0000 4690 0269 138
Φιλοζωική Ομάδα Σύρου
ή στη σελίδα: http://k9aid.org/syros-dog-shelter/
    

Πηγή: pet pet news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό