Οι αστυνομικοί σπάζουν το παράθυρο του αυτοκινήτου όπου ένας σκύλος γαβγίζει για βοήθεια

Ένας σκύλος που έμεινε κλειδωμένος σε ένα αυτοκίνητο γαβγίζει απεγνωσμένα για βοήθεια, ευτυχώς οι αξιωματικοί έσπασαν το παράθυρο για να τον σώσουν.

Οι ιδιοκτήτες σκύλων γενικά προειδοποιούνται να μην αφήνουν τα κατοικίδια τους μόνα τους στα ζεστά, σταθμευμένα οχήματά τους . Ωστόσο, παρά τις προειδοποιήσεις, κάθε χρόνο γίνονται γνωστές νέες περιπτώσεις ασυνείδητων ανθρώπων που κάνουν το ίδιο λάθος και παίζουν με τη ζωή των κατοικίδιων τους.

Στο Κλιαργουότερ της Φλόριντα, αστυνομικοί απάντησαν σε μια κλήση, αφού πληροφορήθηκαν ότι ακούγεται το γάβγισμα ενός σκύλου από ένα αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ.

Όταν οι αξιωματικοί έφτασαν στο σημείο, τρομοκρατήθηκαν όταν βρήκαν ένα απελπισμένο και κλειδωμένο σκυλί, μέσα σε ένα καυτό αυτοκίνητο λόγω του ισχυρού καλοκαιριού.

Οι αστυνομικοί σπάζουν το παράθυρο για να σώσουν ένα σκυλί

Ακόμα, οι κηδεμόνες του σκύλου δεν σκέφτηκαν καν να του αφήσουν ένα ανοιχτό παράθυρο ή νερό. Προφανώς πίστευαν ότι θα ήταν εντάξει να το αφήσουν σε αυτήν την κατάσταση, η οποία μπορεί να είναι θανατηφόρα για ένα ζώο. Τα κλειδωμένα αυτοκίνητα είναι γνωστό ότι φτάνουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τερματίζουν τη ζωή ενός κατοικίδιου ζώου.

Ενώ οι ιδιοκτήτες του απολάμβαναν μια οικογενειακή μέρα στην παραλία, το φτωχό ζώο γάβγιζε για βοήθεια, απελπισμένο με τη ζέστη, περιμένοντας κάποιον να τον ακούσει.

Το αστυνομικό τμήμα έγραψε στο Facebook :

“Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η θερμοκρασία μέσα στο όχημα ενώ ο σκύλος ήταν ακόμα μέσα ήταν πάνω από 100 βαθμούς.”

Επιπλέον, έγραψε λεπτομέρειες για το σκληρό περιστατικό, όπου αξιωματικοί σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια έπρεπε να σπάσουν το παράθυρο του αυτοκινήτου για να σώσουν το σκυλί.

Αφού τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο, ένας αξιωματικός του έδωσε νερό από το μπουκάλι του και το κουτάβι το ήπιε σε δευτερόλεπτα, ψέκασαν επίσης με νερό το σώμα του για να τον δροσίσουν. Η αστυνομία κάλεσε το Pinellas County Animal Control να αναλάβει το σκυλί και να επανεξετάσει την κατάσταση της υγείας του.

Προς το παρόν, η υπόθεση θα διαβιβαστεί στο εισαγγελέα της Pinellas-Pasco, για μεταγενέστερη δίωξη και για την εξεύρεση των υπευθύνων για την πράξη.

Παρόλο που εξακολουθεί να είναι πολύ αβέβαιο εάν θα επιβληθούν χρεώσεις εναντίον των ιδιοκτητών του κουταβιού, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου είναι εξοργισμένοι με το περιστατικό και δεν θέλουν να επιστραφεί στους ιδιοκτήτες του. Επίσης, οι άνθρωποι ευχαρίστησαν τους αξιωματικούς για τη διάσωση.

Παρά το αβέβαιο μέλλον του σκύλου, ήταν μια έγκαιρη διάσωση από την αστυνομία, η οποία ουσιαστικά έσωσε τη ζωή του.

Αστυνομίας Clearwater

Σίγουρα, το χαριτωμένο μικρό σκυλί θα είναι πάντα ευγνώμων στους αξιωματικούς και πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε τα κατοικίδια ζώα μας μόνα τους σε ένα αυτοκίνητο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό