ΝΤΡΟΠΗ! Υποχρέωσε τον Σκύλο της σε Πλαστική Επέμβαση για τον ΠΙΟ Τραγικό λόγο. Μόλις τον Μάθετε, θα Εξοργιστείτε!

Μια οικογένεια έχει προκαλέσει οργή στους πάντες, επειδή υπέβαλε το σκυλί τους σε πλαστική χειρουργική επέμβαση, αφού δεν τους άρεσε το σχήμα των αυτιών του.

Η μαμά του, Marina Esmat 37 ετών, είπε ότι ήθελε να έχει ένα Jack Russell, γιατί ερωτεύτηκε το κατοικίδιό του Jim Carrey στην ταινία «η μάσκα».

Αλλά καθώς ο σκύλος μεγάλωνε , τα αυτιά του άρχισαν να πηγαίνουν προς τα πάνω και εκείνη δεν το ήθελε αυτό.

Οι γιατροί προσπάθησαν να τους πείσουν να μην το κάνουν, αλλά εκείνοι ισχυρίστηκαν ότι με σηκωμένα τα αυτιά του δεν μπορούσαν να του βρουν ταίρι για αναπαραγωγή και δεν μπορούσαν να κερδίσουν τους διαγωνισμούς σκύλων.
Ο χειρουργός, Andrey Mezin, είπε ότι ήταν κατά της επέμβασης, αποκαλώντας την «περιττή».

Είπε: «Η χειρουργική επέμβαση έγινε. Οι ιδιοκτήτες του σκύλου επέμειναν έντονα, επειδή ήθελαν έναν σκύλο για να συμμετέχει σε διαγωνισμούς σκύλων. Για τους διαγωνισμούς αυτούς υπάρχουν ορισμένα κριτήρια για αυτόν τον τύπο ράτσας. Ο συγκεκριμένος σκύλος πληροί όλα τα κριτήρια, εκτός από τα αυτιά του και ποτέ δεν θα μπορούσε να κερδίσει.»

Όταν η ιστορία δημοσιεύτηκε σε απευθείας σύνδεση, οι τηλεθεατές ήταν έξαλλοι με την πράξη τους και περιέγραψαν την οικογένεια ως «οι βασανιστές».

Credit: DailyMail

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό