Μόλις ο Πελάτης είδε ΑΥΤΟ το Τατουάζ στο Χέρι της Σερβιτόρας της άφησε Φιλοδώρημα-Ρεκόρ. Δείτε το Ποσό και Ζαλιστείτε!

Η Christina Summitt, είναι μια δυναμική γυναίκα η οποία εργάζεται σε τρεις δουλείες προκειμένου να αναθρέψει τα τρία τις παιδιά. Το ίδιο σκληρά εργάζεται και ο σύζυγός της. Η Christina, είναι επίσης εθελόντρια σε μια ομάδα διάσωσης ζώων.

Μια μέρα, η ζωή του αγαπημένου της σκύλου Tucker τέθηκε σε κίνδυνο, αφού κατά λάθος κατάπιε ένα μπαλάκι του τένις. Η ίδια παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, έσπευσε κατευθείαν στην κτηνιατρική κλινική.

Η γυναίκα αγαπούσε αυτό το σκυλί σαν να ήταν παιδί της, αλλά μόλις άκουσε πως το να γίνει καλά θα κόστιζε $ 2.700, δίστασε, αφού δεν είχε αυτά τα χρήματα. Παρόλα αυτά, σκέφτηκε ότι προκειμένου να γίνει καλά ο Tucker , θα έβρισκε έναν τρόπο για να πληρώσει.

Ένα βράδυ καθώς δούλευε στο μπαρ ενός ξενοδοχείου, κάποιοι πελάτες την ρώτησαν για το τατουάζ με σχέδιο πατούσας σκύλου που είχε στο χέρι της.

Μετά από συζήτηση σχετική με κατοικίδια, η Christina μίλησε για την κατάσταση του Tucker. Ήταν αποφασισμένη να πουλήσει το αυτοκίνητό της, έτσι ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζονταν για να γίνει καλά.

Τελικά, ένας πελάτης που θα πλήρωνε με την πιστωτική του κάρτα, τη λυπήθηκε και προσφέρθηκε να της αφήσει ένα φιλοδώρημα. Δεν περίμενε να εξασφαλίσει πολλά χρήματα, όμως θα ήταν κάτι. Όταν η Christina, είδε το ποσό που είχε γράψει ο πελάτης στη απόδειξη, δεν πίστευε στα μάτια της. Της άφησε 1.000 δολάρια.

Η γυναίκα ρώτησε απευθείας τον πελάτη μήπως είχε κάνει κάποιο λάθος, όμως εκείνος συνειδητά άφηνε αυτό το ποσό για την ανάρρωση του σκύλου. Εκείνη συγκινημένη, δημοσίευσε αυτό το γεγονός στο Facebook, ενώ έγινε θέμα ακόμα και στην τηλεόραση.

Εντέλει, ο σκύλος ανάκαμψε πλήρως και η Christina δεν χρειάστηκε να πουλήσει το αυτοκίνητο της, χάρη στην ευγενική χειρονομία ενός ξένου.

Κάτι χειρονομίες όπως αυτή, μας θυμίζουν πως υπάρχουν και καλοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο!

Credit: Hefty

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό