Μόλις ανέβασε ΑΥΤΗΝ την Φωτογραφία στο Facebook έφαγε Άγριο Κράξιμο. Ευτυχώς η Αστυνομία ανέλαβε Αμέσως Δράση!

Η 22χρονη Charlotte McPherson περιγράφει τον εαυτό της σαν φιλόζωη και παθιασμένη ιππεύτρια. Αλλά όταν αυτή η νεαρή γυναίκα από το Birmingham της Αγγλίας εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση με το άλογο της, τον Thor, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες σοκαρίστηκαν.

Κανείς δεν παρατήρησε τίποτα στην αρχή, αφού η Charlotte είχε καλυμμένο το άλογο της με μια κουβέρτα για να κρύβει τις χειρότερες αποδείξεις.

Αλλά τελικά όλο το κοινό είδε το σώμα του Thor. Η Βασιλική Εταιρία για την Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων (RSPCA) έμαθε για την Charlotte και τον Thor από μια σέλφι της κοπέλας. Ο Thor φαινόταν καθαρά στο φόντο και ήταν εύκολο να καταλάβει κανείς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αποφάσισαν να το ψάξουν κι άλλο.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ανακάλυψαν! Ο Thor ήταν υποσιτισμένος και είχε και ένα αρκετά μεγάλο απόστημα στην πλάτη στο σημείο που ακουμπάει η σέλα. Κάθε βόλτα πρέπει να του ήταν σαν βασανιστήριο. Αμέσως ανέφεραν την Charlotte για κακοποίηση ζώου.

Η Charlotre κρίθηκε ένοχη. Της απαγόρευσαν να έχει άλογα για τα επόμενα 10 χρόνια, την έβαλαν να πληρώσει 500 δολάρια σε πρόστιμα και πρέπει να συμπληρώσει 160 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Ο Thor μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο για κακοποιημένα ζώα. Του έδωσαν τα απαραίτητα φάρμακα και σιγά σιγά άρχισε να συνέρχεται. Κάτω από το κοκαλιάρικο σώμα του ζούσε ένα εντυπωσιακό ζώο.

O Thor πλέον απολαμβάνει την νέα του ζωή. Τρώει πολύ φαγητό, μπορεί να κινείται ελεύθερα και του συμπεριφέρονται όπως πρέπει. Οι μέρες της πείνας και της θλίψης έχουν περάσει ευτυχώς.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτό το κορίτσι θα είχε παραμελήσει το άλογο της τόσο πολύ. Ευτυχώς, οι αρχές το ανακάλυψαν εγκαίρως και κατάφεραν να σώσουν τον Thor. Και ευτυχώς η Charlotte έμαθε κάτι από όλο αυτό το μαρτύριο.

Είναι πολύ καλό να ξέρεις ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που προσέχουν τα πλάσματα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Οι σκέψεις σας;

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό