Μια λεχώνα σκυλίτσα περιφερόταν στην αυλή της, όταν όμως είδε το στόμα της ξέσπασε σε λυγμούς…

Το 2013, ένα αδέσποτο pitbull βρέθηκε να περιφέρεται στην αυλή της 23χρονης Christianna Willis, η οποία όλως τυχαίως εργαζόταν σε κλινική ζώων. Αμέσως κατάλαβε ότι το σκυλί ήταν κακοποιημένο, εξουθενωμένο και ζούσε έναν εφιάλτη.

Η Christianna φυσικά την μάζεψε και μάλιστα την ονόμασε Mama Jade. Εκτός από τις εμφανείς πληγές της όμως, η Christianna ανακάλυψε και κάτι ακόμη: είχαν αφαιρέσει ΟΛΑ τα δόντια της Mama Jade με πολύ βάρβαρο τρόπο! Και σαν να μην έφταναν αυτά, οι κτηνίατροι τη διέγνωσαν με καρκίνο του μαστού.

Ήταν ξεκάθαρο πως την χρησιμοποιούσαν σε κυνομαχίες και για να αναπαράγεται συνεχώς, και τα δόντια της τα έβγαλαν για να μην αντιστέκεται…

Στην αρχή σκέφτηκε να προχωρήσει σε ευθανασία ως η πιο ευσπλαχνική εναλλακτική για ένα σκυλί που υπέφερε τόσο πολύ, τότε όμως συνέβη το αναπάντεχο.

Η ιστορία της έγινε viral και έτσι μπόρεσε να μαζέψει αρκετά χρήματα από δωρεές για να πληρώσει τις πανάκριβες θεραπείες για τον καρκίνο!

Θα φωτογραφίσω κάθε μελανιά, κάθε κόψιμο και το στόμα της. Θα φροντίσω όλος ο κόσμος να μάθει τι τέρας είσαι για να της κάνεις κάτι τέτοιο. Αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο σκυλί, δε θα έπρεπε να κυκλοφορείς ελεύθερος στην κοινωνία μας. Μια μέρα θα σε πιάσουν όμως. Απλά να εύχεσαι να μην πέσεις στα χέρια μου.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό