Μην με εγκαταλείψεις: η αγάπη που θα σου δώσω είναι η πιο ειλικρινή που θα βρεις

Μην εγκαταλείπετε το σκυλί σας , μην το κάνετε σήμερα, ούτε αύριο ούτε ποτέ: έχει μόνο εσάς.

Και δεν σας ρωτά ποιος ξέρει τι, αν όχι μια στάλα της προσοχής σας, κάποια περιποίηση και χάδι, ένα μπολ με φαγητό και γλυκό νερό.

Και σε αντάλλαγμα σας δίνει όλα όσα έχει : σας ανοίγει την καρδιά του όπως δεν έχει κάνει κανείς ποτέ στη ζωή του και ποτέ δεν θα σας προδώσει, ποτέ, μπορείτε να είστε σίγουροι. Επειδή η αγάπη ενός σκύλου είναι το πιο αυθεντικό, γνήσιο και αληθινό πράγμα που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.

Μην εγκαταλείπετε το σκυλί σας επειδή είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου , ο δικός σας.

Και σας διαβεβαιώνω ότι αυτό δεν είναι κλισέ, η πίστη και η αγάπη του θα είναι αιώνια.

Ο σκύλος σας γνωρίζει τα πάντα για εσάς , τις κινήσεις σας , τον τόνο της φωνής σας και ακόμη και την αναπνοή σας, από αυτός μπορεί να καταλάβει εάν είστε νευρικοί ή χαρούμενοι.

Αλλά δεν νοιάζεται γιατί σε αγαπά με καθαρό, ειλικρινές και ανυπόμονο τρόπο, είναι πάντα κοντά σου και θα το κάνει πάντα , όπου κι αν πας, όπου κι αν είσαι.

Μην εγκαταλείπετε το σκυλί σας μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τις συνέπειες, είναι αλήθεια ότι η εγκατάλειψη είναι ένα έγκλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε και να τιμωρείτε. Όμως δεν είναι η τιμωρία που πρέπει να σας φοβίζει, αλλά το γεγονός ότι εγκαταλείπετε το μόνο ζωντανό ον που θα σας αγαπήσει άνευ όρων για όλη του τη ζωή.

Μην εγκαταλείπετε το σκυλί σας.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό