Μετά από 8 χρόνια χωρίς να δει το φως του ήλιου, το Pit Bull γνωρίζει το νόημα της αγάπης και της ελευθερίας

Είναι ατυχές το γεγονός ότι ορισμένοι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο για το κέρδος παρά για την ευημερία των ζώων τους. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους ισχυρίζονται ότι «φροντίζουν» τα ζώα τους, καθώς τους δίνουν τροφή, νερό και τους λένε μια ή δύο λέξεις. Ωστόσο, το ενδιαφέρον τους είναι να κερδίσουν χρήματα από τα κουτάβια, χωρίς να σκεφτούν τον πόνο που μπορεί να προκαλέσουν στα σκυλιά.

Ευτυχώς, υπάρχουν επίσης απίστευτοι άνθρωποι, που αγωνίζονται καθημερινά για να τερματίσουν αυτές τις σκληρές τάσεις!

Η Lexy είναι μια Pit Bull, που πέρασε τα πρώτα 8 χρόνια της ζωής της κλειδωμένη μέσα σε μία αυλή. Το όμορφο κορίτσι χρειαζόταν αγάπη και φροντίδα που θα της εγγυόταν μια ευτυχισμένη ζωή. Η Lexy είχε πολλά κουτάβια και η κοιλιά της ήταν πρησμένη εντελώς!

Η Lexy έμεινε στο καταφύγιο της Βρετανικής Κολομβίας SPCA , όπου περίμενε μήνες για να την υιοθετήσει κάποιος … Μέχρι που μια μέρα όλα άλλαξαν. Η Τζένη Μάκα πήρε το αξιολάτρευτο Pit Bull στο σπίτι της!

Η Τζένη λέει ότι όταν είδε ένα ηλικιωμένο σκυλί, του οποίου η φυλή χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη, με πρησμένη κοιλιά από την τελευταία της γέννηση, ένιωσε ότι έπρεπε να δράσει. Το όμορφο κορίτσι έγινε δεκτό με ανοιχτές αγκάλες στο αγαπημένο της σπίτι και η διαδικασία ανάκαμψης της ξεκίνησε αμέσως.

Η Τζένη ήξερε ότι είχε πολύ δρόμο να διανύσει

Όταν η Lexy έφτασε στο νέο σπίτι, ήταν πολύ νευρική, πολύ εσωστρεφής και εντελώς άγνωστη για το πώς να ζήσει σε ένα σταθερό σπίτι. Πολλοί μήνες αφιερώθηκαν με έναν εκπαιδευτή, ο οποίος δίδαξε την Lexy να περπατά με λουρί και να μάθει κάποιες βασικές οδηγίες.

Ο Lexy προσαρμόστηκε σταδιακά και αγκαλιάζει αυτή τη νέα ζωή. Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να απολαύσει την άνεση που της προσέφερε η Τζένη. Το φτωχό κορίτσι φοβόταν ακόμη και το κρεβάτι και το τζάκι …

Η Τζένη είναι ευχαριστημένη με τη σταδιακή πρόοδο της Lexy. Επί του παρόντος, μια από τις αγαπημένες συνήθειες είναι να καθίσει δίπλα στο τζάκι και να απολαύσει τη ζεστή ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, λατρεύει να πηγαίνει στην παραλία!

Η Lexy είναι ήδη 10 ετών και δεν έχει περιορισμούς λόγω ηλικίας.

Μπορούμε όλοι να μάθουμε πολλά από τα σκυλιά διάσωσης και η Τζένη το λέει! Είναι μεγάλη υποστηρικτής των Pit Bulls και των μεγαλύτερων σκύλων. Η Τζένη λαχταρά επίσης να αλλάξουν οι νοοτροπίες και αυτά τα ζώα να μην παραμερίζονται. Θέλουν απλώς να αγαπούν και να αγαπιούνται!

Παρά όλα τα δεινά, το αγαπημένο Pit Bull είχε ένα πολύ χαρούμενο τέλος! Μοιραστείτε αυτήν την απίστευτη ιστορία με τους φίλους και την οικογένειά σας!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό