Μανιακός χτύπησε pitbull χωρίς κανένα έλεος, αλλά αυτό που έκανε ένας αστυνομικός στη συνέχεια…

Τον Ιούνιο του 2014, ένας αστυνομικός από το Cleveland απάντησε σε μία κλήση για κάποιον που ξυλοκοπούσε έναν σκύλο στη μέση του δρόμου. Το θέαμα ήταν συγκλονιστικό: με ένα τούβλο χτυπούσε το κακόμοιρο ζώο στο πρόσωπο και προσπαθούσε να το πνίξει.

Μόλις ο αστυνομικός έφτασε στη σκηνή, το pitbull πήδηξε αμέσως μέσα στο περιπολικό και τους κοίταξε με λαχτάρα: φαινόταν ξεκάθαρα πως ήταν έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη ράτσα είναι δύσκολο να βρεθεί μια οικογένεια που πραγματικά να εκτιμά την ευγενική της φύση.

Ο αστυνομικός Brandon Melbar συμφώνησε να φιλοξενήσει το pitbull και τον ονόμασε Harvard, πολύ γρήγορα όμως οι δυο τους δέθηκαν τόσο πολύ που δεν άντεχε στην ιδέα ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να τον αποχωριστεί. Έτσι αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που αστυνομικός του Cleveland βρέθηκε σε παρόμοια… σκυλοκατάσταση. Η παρακάτω φωτογραφία που έγινε viral, δείχνει τον John Lyons να ξαπλώνει με ένα από τα πολλά σκυλιά που είχε βοηθήσει να σωθούν. Το 2013 ο Lyons βρήκε ένα άρρωστο, έγκυος σκυλί, το πήρε στο σπίτι του και μαζί με τη γυναίκα του κράτησαν τόσο τη μητέρα όσο και τα κουταβάκια της.

Ο Harvard έλαβε την ιατρική φροντίδα που τόσο χρειαζόταν και ευτυχώς οι πληγές του γιατρεύτηκαν και χάρη στον Melbar η τελευταία χρονιά είναι για το pitbull γεμάτη στοργή και αγάπη!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό