Κράτησε τον Χαμαιλέοντα μπροστά από έναν Καθρέφτη. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, άφησε τους ΠΑΝΤΕΣ άφωνους!

Οι περισσότεροι θεωρούν τα γατάκια και τα λαγουδάκια πολύ χαριτωμένα. Τα ερπετά όμως είναι τα πιο παρεξηγημένα ζώα και πολλοί γονείς δεν αντέχουν ακόμα και στην ιδέα του να τα έχουν σε ένα κλουβί και να τα ταΐζουν. Ωστόσο, πιστεύουμε πως είναι πολύ μαγευτικά πλάσματα!

Πάρτε για παράδειγμα την σαύρα στο βίντεο που ακολουθεί. Τα χρώματα αυτού του χαμαιλέοντα αλλάζουν τόσο γρήγορα που θα νομίζετε πως έχει χαλάσει η οθόνη σας!

Αρχικά ο τύπος αυτό κρατάει έναν χαμαιλέοντα μπροστά σε έναν καθρέφτη. Εάν καθόταν ήρεμα στο κλουβί του πιθανώς να είχε μείνει πράσινος, αλλά με το που είδε ένα άλλο αρσενικό, το ένστικτό του του είπε να αλλάξει χρώμα.

Καθώς αλλάζει από πράσινο σε πορτοκαλί, ακούγεται ένας να ρωτάει: ‘Οπότε μάλλον δεν τα πάει καλά με τα άλλα αρσενικά;’ Ο υπάλληλος απάντησε: ‘Όχι, τα αρσενικά δεν τα πάνε καθόλου καλά. Πολεμούν μέχρι θανάτου.’

Ο χαμαιλέοντας που θα δείτε σήμερα είναι πράσινος αλλά αυτά τα εκπληκτικά ερπετά υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά χρώματα, από μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί μέχρι και ροζ!

Δείτε την εκπληκτική του μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί:

Πώς σας φάνηκε; Θα θέλατε και εσείς έναν χαμαιλέοντα; 

Credit: tiphero.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό