Κεφαλονιά: Υιοθετήθηκε στις Βρυξέλλες η σκυλίτσα που ο πρώην «ιδιοκτήτης» της έδεσε και εγκατέλειψε κάτω από τον καυτό ήλιο

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται το νέο σπίτι της σκυλίτσας που εντοπίστηκε στις 7 Ιουνίου 2018 από την εθελόντρια του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» Yvonne Walser να είναι δεμένη με ένα κομμάτι σχοινί στην εξωτερική περίφραξη ενός κτήματος, εκτεθειμένη σε υψηλές θερμοκρασίες, χωρίς φαγητό και νερό, στον δρόμο που οδηγεί στο βόρειο τμήμα της Κεφαλονιάς, στο ύψος της Νερομάνας.

Η σκυλίτσα που κινδύνευε να πεθάνει από θερμοπληξία μεταφέρθηκε στο καταφύγιο του Συλλόγου όπου δέχθηκε πολύ φροντίδα και αγάπη από τους εθελοντές φιλόζωους.

Σ’ αυτή την κατάσταση βρέθηκε η σκυλίτσα

Πριν από μερικές μέρες η σκυλίτσα υιοθετήθηκε από μια υπέροχη οικογένεια που διαμένει στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Οι νέοι της κηδεμόνες την ερωτεύτηκαν μόλις την συνάντησαν στο καταφύγιο και άνοιξαν την καρδιά και το σπίτι τους σ’ αυτό το πανέμορφο πλάσμα που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του εξαιτίας της ανευθυνότητας του πρώην «ιδιοκτήτη» της. Και το νέο της όνομα είναι Αγάπη!

Η πρόεδρος τους Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» Μαρίνα Μασάδο με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και καυστική διάθεση αναφέρει για την υιοθεσία της Αγάπης τα εξής: «Μπορεί για τον πρώην κηδεμόνα της να ήταν βάρος και αφού την έδεσε κάτω από τον καυτό ήλιο ένα πρωινό του περασμένου Ιούνη κοντά στη Νερομάνα πίστεψε ότι την ξεφορτώθηκε.

Την λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή

Όμως τα σχέδια του πήγαν στράφι γιατί κάποιοι άλλοι την είδαν και την γλύτωσαν. Και όχι μόνο αυτό. Δες εδώ αγαπημένε συμπολίτη μας τι έγινε. Το δικό σου βάρος είναι για κάποιους άλλους που μένουν μακριά από την πατρίδα μας, ό,τι καλύτερο μπορούσε να τους συμβεί, αφού σε κάποια επίσκεψή τους στο καταφύγιο την ερωτεύτηκαν και χωρίς χρονοτριβή την υιοθέτησαν!

Ναι αγαπημένε μας συμπολίτη…Η Αγάπη (έτσι την ονόμασαν) θα είναι κυρά και βασίλισσα στις Βρυξέλλες. Ναι είναι η ίδια σκυλίτσα που εσύ τη βαρέθηκες και την πέταξες σαν σκουπίδι. Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου για να δεις τι χρυσάφι είχες στα χέρια σου και δεν ήσουν, καημένε, ικανός να το χαρείς. Περαστικά σου…

Η Αγάπη βρήκε τον άνθρωπό της

Θερμά ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο Λάννα που άνοιξε την καρδιά του και το σπίτι του για να προσφέρει αγάπη στην…Αγάπη! Yvonne Walser δες εδώ τύχη η δικιά σου…» αναφέρει η Μαρίνα Μασάδο.

Πηγη: istoriesadespoton.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό