Κατέστρεψε την ταΐστρα στο καμένο Κόκκινο Λιμανάκι για να μην σιτίζονται τ’ αδέσποτα ζώα

Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι κάποιος ανεγκέφαλος κατέστρεψε μια από τις ταΐστρες που τοποθέτησαν στο Κόκκινο Λιμανάκι οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» μετά από σχετική άδεια του Δήμου Μαραθώνος για να βρίσκουν εύκολα τροφή κυρίως οι αδέσποτες γάτες που κατάφεραν να επιζήσουν μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Οι ταΐστρες ήταν μια προσφορά του Φιλοζωικού Σωματείου SCARS – Second Chance Animal Rescue Society και τοποθετήθηκαν στο Μάτι, στο Κόκκινο Λιμανάκι και στον Βουτζά Αττικής για να διευκολυνθεί το έργο της σίτισης των αδέσποτων ζώων που ζουν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες στις πληγείσες περιοχές.

Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιος στην περιοχή δεν θέλει ούτε στα καμένα τ’ αδέσποτα ζώα, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» προκειμένου να συλλέξει οποιαδήποτε πληροφορία ώστε να εντοπιστεί ο δράστης αυτής της αποτρόπαιης πράξης. Εάν γνωρίζετε κάτι για το περιστατικό ή πέσει κάτι ύποπτο στην αντίληψή σας επικοινωνήστε με τον Σύλλογο μέσω facebook.

Πηγή; istoriesadespoton.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό