Κακοποιημένο σκυλί, ξυπνά μια γυναίκα που την έσωσε στη μέση της νύχτας για να ευχαριστήσει

Η Νία είχε μια θλιβερή και άδικη αρχή στη ζωή . Κακοποιήθηκε σοβαρά και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε.

Ευτυχώς, κατέληξε στο καταφύγιο ζώων Gibson County στο Τρέντον του Τενεσί.

Τα καταφύγια ζώων μπορεί να είναι τρομακτικά μέρη, αλλά είναι καλύτερο από το να βρίσκετε σε ένα σπίτι που το κακοποιούν ή να λιμοκτονούν στους δρόμους.

Παρόλο που η Νία ήταν ασφαλής, ήταν σε βαθιά κατάθλιψη. Ήταν επίσης τρομοκρατημένη από τα πάντα! Τότε ένας άγγελος με το όνομα Kimberley Slown ήρθε στη ζωή της. Είδε τη Νία και ήξερε ότι έπρεπε να τη βοηθήσει. Η Slown συνεργάστηκε με τον Arrow Dog Rescue, έναν υπέροχο οργανισμό που εργάζεται για την αποκατάσταση και την εύρεση σπιτιών για τα σκυλάκια σε οικογένειες που θα τους προσφέρουν αυτά που πρέπει. Η Slown ήξερε ότι η Nia χρειαζόταν βοήθεια και δεν μπορούσε να περιμένει ούτε ένα λεπτό!

Ο φτωχός σκύλος είχε ένα μεγάλο κόψιμο πάνω από το μάτι και ένα στη μύτη. Το ένα στη μύτη της ήταν πιθανότατα από ένα κουτί που χρησιμοποιείται ως ρύγχος. Όταν η Slown ήρθε να πάρει τη Niya από το καταφύγιο, δεν κινήθηκε, οπότε έπρεπε να μεταφερθεί στο αυτοκίνητό της. Η Νία κράτησε την ουρά της ανάμεσα στα πόδια της όλη την ώρα.

Μόλις έφτασε στο σπίτι της Slown, ξάπλωσε σε μια γωνία και πήγε για ύπνο. Κοιμήθηκε όλη μέρα και όλη νύχτα, και όταν ξύπνησε, δεν κινήθηκε καθόλου, γιατί φοβόταν πολύ να αλληλεπιδράσει με οποιονδήποτε. Ήταν εντελώς θλιβερό.

Κάτι απίστευτο συνέβη

Στη συνέχεια, την επόμενη νύχτα, συνέβη κάτι εκπληκτικό. Η Slown κοιμόταν όταν ένιωσε ξαφνικά μια ζεστή αναπνοή στο χέρι της. Ήταν η Νία!

«Απλώς ένιωσα την αναπνοή της στο χέρι μου και ξύπνησα αμέσως. Χάρηκα τόσο πολύ. Της έδωσα την προσοχή που ήθελε, χαϊδεύοντας τη και μιλώντας την», είπε η Slown. “Χαμογέλασε και ξάπλωσε δίπλα μου.”

Μετά από λίγα λεπτά, η Νία έφυγε, αλλά μετά, λίγα λεπτά αργότερα, η Νία επέστρεψε και υποκλίθηκε ξανά για να ευχαριστήσει τον σωτήρα της. «Ήταν εντυπωσιακό. Έκλαιγα.

Ο σκύλος που δεν μπορούσε να εμπιστευτεί μια ψυχή άρχισε να βλέπει ότι υπάρχει ελπίδα, ότι μια καλή ζωή είναι δυνατή! Και ήξερε ακριβώς σε ποιον να πει «ευχαριστώ».

Τώρα το μόνο που έχει να κάνει η Νία είναι να θεραπεύσει τις πληγές της!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας και βοηθήστε μας να διαδώσουμε καλό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο. Ευχαριστώ.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό