Καθημερινά την ακολουθούσε και με το που έμπαινε στο σπίτι, κοιμότανε στο σαλόνι της. Ώσπου μία μέρα, βρήκε ένα σημείωμα στο κολάρο του.

Ένα ηλικιωμένο σκυλί περιπλανιόταν στην αυλή μιας γυναίκας. Όμως από το κολάρο και την καλή του κατάσταση, φαινόταν πως είχε οικογένεια

Μια μέρα αποφάσισε να τον χαϊδέψει με αποτέλεσμα να την ακολουθήσει μέχρι μέσα στο σπίτι, πέρασε το χωλ και κούρνιασε σε μια γωνία όπου και αποκοιμήθηκε. Μετά από μία ώρα, ξύπνησε και έφυγε!

Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβανόταν επί βδομάδες και η περιέργειά της είχε φουντώσει, οπότε αποφάσισε να τοποθετήσει ένα σημείωμα στο κολάρο του που έλεγε: “Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του υπέροχου, γλυκού σκύλου. Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κάθε απόγευμα έρχεται στο σπίτι μου για έναν υπνάκο.

Την επόμενη μέρα, πιστός στο ραντεβού του, ήρθε για την καθορισμένη επίσκεψή του με μια απάντηση στο κολάρο του: “Μένει σε ένα σπίτι με 6 παιδιά, τα δύο από τα οποία δεν είναι ούτε 3 χρονών και απλά προσπαθεί να αναπληρώσει λίγο ύπνο. Μπορώ να έρθω μαζί του αύριο;

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό