Κάλυψαν αυτό το Κουτάβι με Κόλλα και το Άφησαν να Πεθάνει. Η Στιγμή της Διάσωσής του, θα σας κάνει να Λυγίσετε…

Ο Pascal, ένα αδέσποτο κουτάβι από την Τουρκία, βρισκόταν σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή, όταν δυο παιδιά άρχισαν να τον βασανίζουν.

Ήταν μόλις τεσσάρων μηνών όταν η ομάδα διάσωσης τον βρήκε σε ένα βιομηχανικό κτίριο και έφερε τον Pascal στην οργάνωση He’Art of Rescue στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Τα παιδιά έκαναν πολλά φρικτά πράγματα στο αβοήθητο σκυλί και μάλιστα το κάλυψαν με βιομηχανική κόλλα.

Η κόλλα ενήργησε σαν τσιμέντο και ο Pascal ήταν τόσο άκαμπτος που ουσιαστικά μπορούσε να κινήσει μόνο τη γλώσσα του. Το προσωπικό της μονάδας ξύρισε το τρίχωμά του με την κόλλα, μαζί με κλαδιά και λάσπη που ήταν κολλημένα πάνω του. Το δέρμα του ήταν σε κακή κατάσταση, με κόκκινες πληγές. Παρουσιάστηκε σημαντική ζημιά από τα χημικά της κόλλας, έτσι το κουτάβι έπρεπε να υποβληθεί σε μια σειρά ιαματικών λουτρών για να ανακάμψει.

Ο Pascal ήταν επιφυλακτικός με τους ανθρώπους και δεν μπορούσε να εμπιστευτεί κανέναν παρά μόνο τον κτηνίατρό του. Αλλά με την φροντίδα ολόκληρης της ομάδας διάσωσης, άρχισε να κοινωνικοποιείται όλο και περισσότερο. Μετά από μήνες αποτοξίνωσης, όταν οι πληγές του επουλώθηκαν και η γούνα επέστρεψε, ο Pascal τέθηκε για υιοθεσία και σύντομα βρήκε ένα ζεστό σπίτι στην Ισπανία.

Τώρα, ο Pascal ζει με την οικογένειά του και με ένα άλλο σκυλί και είναι οι καλύτεροι φίλοι. Δεν παίζουν μόνο μαζί, αλλά κινούνται ελεύθερα στην παραλία και ο Pascal άρχισε να κουνάει την ουρά του ξανά. Και το κυριότερο… έμαθε να εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους.

Credit: BoredPanda

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό