Ιστορία αγάπης: Υιοθετήθηκε ο γατούλης Σελ που βρέθηκε στα Βριλήσσια καμένος από καυστικό υγρό

Επειδή τα άσχημα όσον αφορά τα ζώα είναι πολλά στη χώρα μας και καθημερινά, όταν γίνεται ένα ευχάριστο και το μαθαίνουμε, θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Γιατί οι ιστορίες με καλό τέλος μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο αισιόδοξους. Μας κάνουμε να σκεφτόμαστε ότι ίσως κάτι αλλάξει στον κόσμο και οι άνθρωποι αποκτήσουν ενσυναίσθηση και ευαισθησία τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα.
Πρωταγωνιστής της ιστορίας αυτής, την οποία διαβάζουμε στη σελίδα της ομάδας FeliCity-γάτες στην πόλη https://www.facebook.com/FeliCity-%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7-620545818360283/, είναι ένας γατούλης, ο Σελ. Ο Σελ πριν από λίγο καιρό βρήκε καταφύγιο σε ένα βενζινάδικο της Shell- από εκεί και το όνομα- στα Βριλήσσια, στην οδό Αναπαύσεως. Ήταν πληγωμένος και σε άσχημη κατάσταση. Με εγκαύματα σε όλο το πόδι από καυστικό υγρό. Ήθελε άμεση νοσηλεία γιατί υπέφερε. Στην προσπάθειά του μάλιστα να ανακουφιστεί από το κάψιμο, έγλειψε το ποδαράκι του και έκαψε το στόμα του.
Μια υπάλληλος του πρατηρίου, η Έλενα, ειδοποίησε τους εθελοντές της ομάδας FeliCity-γάτες στην πόλη https://www.facebook.com/FeliCity-%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7-620545818360283/, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν το γατούλη.
Ο Σελ πήγε για περίθαλψη σε κτηνιατρείο. Πάλεψε πολύ γιατί η κατάστασή του ήταν δύσκολη. Δίπλα του, εκτός από τους εθελοντές της FeliCity, ήταν ο Δήμος Βριλλησίων και η φιλοζωική ομάδα SOS Αδέσποτα Βριλησσίων. Και τα κατάφερε, καθώς στάθηκε τυχερός και έγινε καλά. Όμως δεν έπρεπε να γυρίσει πίσω στο δρόμο. Θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο για αυτόν.
Λίγο καιρό μετά ο όμορφος γατούλης στάθηκε και δεύτερη φορά τυχερός καθώς βρήκε σπίτι. Η Έλενα-η κυρία που εργάζεται στο πρατήριο και ειδοποίησε τους εθελοντές- και ο Ξενοφώντας αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει μακριά από το δρόμο, με αγάπη και φροντίδα. Και τον υιοθέτησαν. Έτσι ο Σελ ζει πλέον στο δικό του σπίτι μακριά από κινδύνους.
Ο όμορφος Σελ πριν και μετά

     

Πηγή: pet pet news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό