Ινδία: Επιτέθηκαν και χτύπησαν γνωστή φιλόζωη και ακτιβίστρια επειδή φρόντιζε τα αδέσποτα

ΗAyesa Christina, η οποία ζει στο Νέο Δελχί της Ινδίας, είναι γνωστή ακτιβίστρια που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων.

Μέλος του φιλοζωικού οργανισμού Neighbourhood Woof, η Ayesa με άλλους εθελοντές φροντίζουν καθημερινά τα αμέτρητα αδέσποτα που ζουν σε άθλια κατάσταση, πεινασμένα, άρρωστα και κακοποιημένα, στους δρόμους της Ινδίας.

Η είδηση αυτές τις μέρες ότι χτυπήθηκε από κάποιους που δεν συμπαθούν και δεν θέλουν τα ζώα δημοσιεύθηκε σε πολλά μίντια της χώρας της και στην κυριολεξία σόκαρε. Στο βίντεο μάλιστα που η ίδια κοινοποίησε και το έδειξαν και τηλεοπτικά κανάλια φαίνεται με πολλούς μώλωπες στο πρόσωπο.

Η Ayesa βρισκόταν μαζί με άλλους τέσσερις στην οδό Rani Bagh, στο Νέο Δελχί, όπου προσπαθούσαν να ταϊσουν και να περιθάλψουν αδεσποτάκια που είχαν ανάγκη. Αυτό είναι κάτι που

Εκεί λοιπόν που φρόντιζαν τα ζώα, την πλησίασαν αγριεμένοι κάτοικοι της περιοχής και άρχισαν με δύναμη και μανία να τη χτυπάνε και να τη φτύνουν. Στη συνέχεια χτύπησαν και τους άλλους εθελοντές που ήταν μαζί της και έσπασαν και το αυτοκίνητό τους. Κάποιοι άλλοι τους πετούσαν πέτρες. Όταν οι εθελοντές κατάφεραν και σηκώθηκαν από κάτω που είχαν πέσει, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα και έκαναν καταγγελία. Η Ayesa ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο και έτρεχε αίμα. Την πονούσε το κεφάλι και τα μάτια της.

Η ίδια θα πει: “Προσπαθούσαμε να πιάσουμε ζώα για περίθαλψη και στείρωση. Μόλις μας είδαν, έτρεξαν προς το μέρος μας και άρχισαν να μας χτυπάνε και να μας βρίζουν. Με χτύπησαν δυνατά στο πρόσωπο. Δυστυχώς αυτή δεν είναι η μόνη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές αυτό έχει γίνει στο παρελθόν σε διάφορες περιοχές. Δεν θέλουν τα ζώα. Δεν θέλουν να τα φροντίζουμε και να τα περιθάλπουμε. Δεν θέλουν να τα βοηθάμε. Δυστυχώς αυτή είναι μια συνηθισμένη κατάσταση στη χώρα μας”.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό