Θυμάστε το σκύλο που έσερνε με το αυτοκίνητό του ηλικιωμένος στην Κρήτη; Δείτε τον σήμερα.

ην ιστορία του σκυλάκου Γκούφη την ξέρει όλη η Ελλάδα, αφού πριν από λίγο καιρό εντοπίστηκε δεμένος στον προφυλακτήρα ενός εν κινήσει αυτοκίνητου στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Κουφή Ρεθύμνου.

Ο ηλικιωμένος κάτοχος του οχήματος ισχυρίστηκε ότι είναι αδέσποτος που βρήκε στο χωράφι του και τον μετέφερε 100 μέτρα πιο πέρα για να μη φάει πρόβατα και τον σκοτώσουν. Επίσης είπε ότι δεν μπορούσε να τον βάλει μέσα στο όχημα και έτσι τον έδεσε και τον έσυρε.

Οι άνθρωποι που είδαν το περιστατικό κατάγγειλαν στην αστυνομία το συμβάν και ο ηλικιωμένος συνελήφθη.

Ο Γκούφη μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός καθώς τον ανέλαβε ένας φιλόζωος από την περιοχή, ο Γιάννης Σκεπετζάκης. Ο σκυλάκος ήταν πολύ φοβισμένος και ταλαιπωρημένος. Από τη σελίδα του κ. Σκεπετζάκη μαθαίνουμε τα εξής ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του σκύλου.

Ο Γκούφη αμέσως μετά το συμβάν πήγε στον κτηνίατρο όπου έκανε εξετάσεις και βγήκαν καλές. Τον ονόμασαν δε από Γκούφη Λάκυ. Είναι 3 χρόνων και περίπου 30 κιλά. Ήταν γεμάτος τσιμπούρια και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό, κάτι που σημαίνει ότι ζούσε δεμένος.

Ο κ. Σκεπετζάκης, ο οποίος έχει αρκετά σκυλιά, ανέλαβε να τον φιλοξενήσει μέχρι να βρει μόνιμο σπίτι.

Αυτές τις μέρες ο σκύλος τελειώνει τη θεραπεία του. Και μπορεί να μην είχε κάποια αρρώστια, όμως ήταν πολύ ταλαιπωρημένος. Και σχεδόν παραμορφωμένος από τις μολύνσεις. Τώρα έχει αρχίσει και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και τη ράτσα του, που μοιάζει με Labrador Retriever. Είναι ένας φοβερό σκύλος. Παίζει ασταμάτητα, είναι φιλικός, κοινωνικός και απίστευτα υπάκουος.

Ο Λάκυ θα δοθεί σε έναν άνθρωπο που θα τον αγαπάει πολύ και θα τον φροντίζει. Αν θέλετε να κάνετε μέλος του σπιτιού σας αυτό το ταλαιπωρημένο αλλά υπέροχο σκυλάκι, επικοινωνήστε με τον κ. Γιάννη Σκεπετζάκη https://www.facebook.com/giannis.skepetzakis 

via

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό