Θέλετε να δώσετε φάρμακο στη γατούλα σας και αυτή κάνει νάζια; Δείτε πώς γίνεται

Το να δώσεις φάρμακο σε μια γάτα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εδώ που τα λέμε πιο εύκολο είναι να πας στο φεγγάρι ή να κατασκευάσεις τις πυραμίδες. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει; Και όταν δεν έχεις άλλη λύση; Ο τρόπος που ακολουθεί μπορεί να φαίνεται περίεργος όμως σε πολλές περιπτώσεις είναι η μόνη λύση.

  1. Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι το να γίνει η γάτα μπουρίτο. Την τυλίγουμε δηλαδή με κάτι, όπως ακριβώς τα μωρά. Για παράδειγμα με μια πετσέτα. Προσοχή όμως να μην μπορεί να ξεφύγει. Γιατί διαφορετικά το παιχνίδι χάθηκε.   
  2.  Στη συνέχεια την πιάνουμε και την κρατάμε καλά.  
  3. Κρατώντας το κεφαλάκι της τη χαϊδεύουμε και της μιλάμε γλυκά.  Τραγουδήστε της κάτι. Θα χαλαρώσει, έστω και για λίγο.   
  4. Σε αυτό το σημείο αφήνουμε να μας δαγκώσει λίγο. Ώστε να ξεσπάσει τα νεύρα της. Αμέσως τότε χωρίς να χάσουμε καθόλου χρόνο, βάζουμε το φάρμακο στο στόμα. Για να μας πονέσει λιγότερο στο δάγκωμα, ανοίγουμε της το στόμα από τα πλαϊνή πλευρά. 
  5. Και τότε το γλυκό γατάκι θα γίνει μαινόμενος ταύρος ξανά. Θα έχει πάρει όμως το φάρμακο.
  6. Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος είναι να γραπώσουμε από πίσω το κεφάλι της για να μπορέσουμε χωρίς να μας βλέπει στα μάτια, να ανοίξουμε το στόμα της χωρίς να το πολυκαταλάβει. Αυτό για τη δική μας ασφάλεια και μόνο.
  7. Και το φάρμακο είναι και πάλι στο στόμα της!
  8. Η επιχείρηση έλαβε τέλος. Στη γατούλα μας τώρα αξίζουν μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά πολλά χάδια. Μέχρι την επόμενη φορά που θα μας βγάλει και πάλι την πίστη. Σώσαμε και το δάχτυλό μας. Πού το πάτε αυτό;
    Πηγή

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό