Η Φωτογραφία που μας Συγκλόνισε: Κακόμοιρο Κουτάβι Περιμένει Μάταια για έναν Μήνα τους Ιδιοκτήτες του που το Παράτησαν

Όταν ο Dustin Oliver πληροφορήθηκε για ένα εγκαταλελειμμένο σκυλί, δεν περίμενε ποτέ να βρει αυτό: ένα πίτμπουλ κουλουριασμένο σε ένα στρώμα, περιμένοντας τους ιδιοκτήτες του που δεν θα γύριζαν ποτέ ξανά πίσω…

Ο Oliver είναι ο άνθρωπος πίσω από το Detroit Youth & Dog Rescue, μία κοινωτική οργάνωση που βοηθά νέους ανθρώπους και παρέχει ετήσια γεύματα για τους άστεγους. Επίσης μεριμνούν για την διάσωση των σκύλων της περιοχής τους.

Ένας γείτονας είπε στον Oliver ότι η οικογένεια του σκύλου τον είχε αφήσει εκεί πριν από ένα μήνα, αλλά τα υπάρχοντά τους βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο την περασμένη εβδομάδα. Ήρθαν πίσω για να πάρουν κάποια από αυτά, αλλά ο σκύλος – που ονομάζεται Boo – έμεινε πίσω.

Άφησαν πίσω από ό,τι δεν ήθελαν, συμπεριλαμβανομένου του Boo“, είπε ο Oliver στο BuzzFeed News.

Ο Boo ήταν απρόσιτος σε πρώτη φάση και δεν άφηνε τον Oliver να πλησιάσει πολύ κοντά. Έτσι, μη θέλοντας να κλονίσει την εμπιστοσύνη του προς τους ανθρώπους, πήρε τα πράγματα σιγά-σιγά.

Κατέληξε να μείνει με τον Boo μέχρι τη 1 εκείνο το βράδυ, απλά μιλώντας του και προσπαθώντας να πλησιάσει.

Νομίζω ότι δεν εμπιστευόταν πολύ τους ανθρώπους“, είπε. “Νομίζω ότι περίμενε την οικογένειά του να έρθει πίσω και να τον πάρει.

Επέστρεψε το επόμενο πρωί με πρωινό – δύο McMuffins με λουκάνικο και δύο ξεροτηγανίδια.

Ο Boo τα καταβρόχθησε!

Τελικά, αργότερα εκείνο το απόγευμα, ο Oliver κατάφερε να περάσει ένα λουρί γύρω από τον Boo. Στη συνέχεια, κάθισε για άλλα 45 λεπτά, απλά κάνοντάς του παρέα και μιλώντας του.

Απλά είχαμε μια κουβεντούλα με τον Boo. Του είπα πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα, πως δεν πρόκειται ποτέ να πληγωθεί ξανά“, δήλωσε ο Oliver.

Στη συνέχεια πήγαν στον κτηνίατρο για τις εξετάσεις του.

Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, η ιστορία του Boo έγινε viral. Χιλιάδες άνθρωποι μοιράστηκαν την φωτογραφία του στο στρώμα και ήδη αρκετοί είχαν προσφερθεί να τον υιοθετήσουν.

Άρχισαν επίσης να στέλνουν δωρεές, το οποίο ήταν καλή είδηση για τον Boo, αφού αποδείχθηκε ότι είχε παράσιτα σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Oliver είπε ότι δεν είναι ασυνήθιστο για τα σκυλιά που διασώζει να έχουν προβλήματα υγείας. Οι ιδιοκτήτες τους συχνά τα εγκαταλείπουν επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την κτηνιατρική φροντίδα.

Μεταμορφώθηκε“, δήλωσε ο Oliver. “Είναι ένα παραδοσιακό αμερικανικό Pit Bull Terrier που είναι πολύ έμπιστο, γεμάτο αγάπη και συγχώρεση, που σπάνια βγαίνει από το καβούκι του“.

Credits: BuzzFeed

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό