Η οικογένεια έσωσε ένα σκύλο που κολυμπούσε 6 χιλιόμετρα από την ακτή

Ο σκύλος βρέθηκε μόνος του να κολυμπά στη λίμνη του Μίσιγκαν

Πώς κατέληξε εκεί το φτωχό ;!

Ένας σκύλος που βρέθηκε να κολυμπά στη μέση της λίμνης Μίσιγκαν διασώθηκε από μια οικογένεια που βρισκόταν σε βαρκάδα. Ευτυχώς, ο σκύλος επέστρεψε στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.

Η Jeannie Wilcox είπε ότι εκείνη και η οικογένειά της βρισκόταν σε ταξίδι βαρκάδας την Παρασκευή από το Grand Haven στο Frankfort. Στη συνέχεια, παρατήρησαν ένα ζώο στη λίμνη. Κατάλαβε ότι είδε ένα κόκκινο ζώο στη λίμνη και άρχισε αμέσως να ουρλιάζει «Υπάρχει ένας σκύλος στο νερό!» »

Σύμφωνα με τον Wilcox, το φτωχό ζώο κολυμπούσε σχεδόν τέσσερα μίλια ανοικτά της θάλασσας και διατηρούσε μια όρθια θέση σε βαθιά νερά μετακινώντας τα πόδια της για τουλάχιστον μία ώρα.

Η Wilcox και η οικογένειά της αποφάσισαν να πάρουν το σκύλο και το έφεραν γρήγορα στο κατάστρωμα και τον στέγνωσαν. Ήταν προφανές ότι το φτωχό ζώο ήταν κρύο και τρομοκρατημένο.

Η οικογένεια ταξίδεψε για 4 ώρες στο Μπέλμοντ όπου πήγαν τον σκύλο στον κτηνίατρο για να το σαρώσουν για μικροτσίπ. Κατάφεραν να βρουν τους ιδιοκτήτες αμέσως και οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν στις αποβάθρες για να παραδώσουν το σκυλί.

Ο Wilcox τράβηξε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής και το μοιράστηκε στο Facebook. Στο βίντεο, το κουτάβι φαίνεται να τρέχει στους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι ήταν επίσης χαρούμενοι που το είδαν.

«Καλή ευτυχισμένη επανένωση! Όλα τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα στο Off The Hook… γνωστός και ως διάσωση σκύλου νερού, ”ο Wilcox έγραψε στο βίντεο, αναφερόμενος στο όνομα του σκάφους τους.

Εδώ είναι το βίντεο της γλυκιάς επανένωσης:

Τώρα που ο σκύλος είναι επιτέλους ασφαλής στο σπίτι του, η οικογένεια Wilcox είναι τόσο χαρούμενη που συμμετείχαν σε αυτήν την αξιολάτρευτη επανένωση.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό