Η μόνη επιθυμία του άστεγου άντρα που πρόκειται να αποχαιρετήσει τη ζωή: Ένα μόνιμο σπίτι για τον φίλο της ζωής του

Φανταστείτε να φτάνετε σε ένα σημείο της ζωής σας που τα χρόνια έχουν πια περάσει. Σαν να μην έφταναν οι δυσκολίες που έρχονται με την ηλικία, να μην έχετε και μέρος δικό σας να μείνετε ή μια οικογένεια να σας προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που έχετε ανάγκη.

Αυτή ακριβώς είναι η ιστορία του Τζέιμς Μπάλερ. Η ζωή δεν ήταν καλή μαζί του, αν και είχε έναν σκύλο που τον αγαπούσε πολύ κι ήταν όλη του η οικογένεια. Αλλά, δυστυχώς, οι γιατροί του είχαν πει πως δεν είχε πολλή ζωή μπροστά του.

Ο άντρας ήταν καταδικασμένος να χάσει τη ζωή του σε λίγο καιρό και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρει ένα ζεστό σπιτικό για τον τετράποδο φίλο του που θα έμενε σε λίγο καιρό μόνος.

Ο Clifford James Herbert , ο οποίος έχει ζήσει στο Φρέσνο και μέχρι τώρα προσπαθεί να ζήσει ως άστεγος, έχει λίγες μόνο εβδομάδες για να ζήσει . Η ευχή του είναι πολύ διαφορετική από τις ευχές μας: Να βρει ένα μόνιμο σπίτι για τον σκύλο του που ονομάζεται Baby , ο οποίος σώθηκε από τα χέρια του ιδιοκτήτη του, ο οποίος τον είχε κακοποιήσει πολύ άσχημα .

Σε μια κρύα χειμερινή ημέρα, η Jenine-Lacette DShazer έκανε τη βόλτα της στην πόλη Fresno όταν είδε έναν άστεγο άντρα και το μικρό λευκό σκυλί του. Ο Clifford Herbert ήταν ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο. Ήταν ένας συρρικνωμένος μανδύας. H DShazer είδε τον Herbert να τυλίγει το σκύλο του που ονομάζεται Baby με τα χέρια του. Ο Χέρμπερτ έκανε ότι μπορούσε για να μην αφήσει τον σκύλο του να κρυώσει. Ωστόσο, ήταν προφανές ότι αυτός ο 60χρονος άντρας με μεγάλη καρδιά υπέφερε.

Αναγνωρίζοντας ότι το ζευγάρι χρειαζόταν βοήθεια, άρπαξε κάποια είδη από το αυτοκίνητο της και πλησίασε. Στη συνέχεια, έκανε ότι λίγοι άλλοι θα έκαναν.
«Δεν μου ζήτησε ούτε χρήματα ούτε τίποτα άλλο. Όταν τον βοήθησα, το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν του μίλησα ήταν η ευγνωμοσύνη του για μένα. Απλά ευχαριστώ. δεν επαιτώ . ” είπε.

Χρειάζεται ένα ευγενικό άτομο για να δώσει ένα χέρι βοήθειας σε κάποιον που έχει ανάγκη. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν απλώς ευκολότερο να αγνοήσουν τα προβλήματα των άλλων. Άλλοι, ωστόσο, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούν. Η Jenine-Lacette DShazer στο Fresno της Καλιφόρνιας ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους!

Άρχισε τότε να της μιλάει για το πώς κατέληξε εκεί – και τότε έμαθε για το τραγικό του παρελθόν. Ο Κλιφ είχε κάποτε δικό του συνεργείο και δούλευε και σε μια φάρμα, αλλά στην πορεία τα πράγματα χειροτέρεψαν. Έχασε τη δουλειά του το και οι επιπλοκές σε μια επέμβαση στην καρδιά του και στην επέμβαση τραχειοτομής που έκανε τον άφησαν με μόνιμες αναπηρίες.

Έμεινε άστεγος – και έμαθε ότι πεθαίνει από καρκίνο. Το ποιο τραγικό που της είπε ήταν ότι του απόμειναν μόνο λίγες εβδομάδες για να ζήσει.

Παρά τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του, ο Cliff είχε μια μόνο επιθυμία: για το αξιολάτρευτο σκυλί του, την Baby, να βρει ένα καλό σπίτι.
Αυτή η καλοπροαίρετη καρδιά του άνδρα του Φρέσνο, η αγάπη του για την Baby και οι σκληρές συνθήκες που βρισκόταν ήταν ένα μέσο για την DShazer να κάνει περισσότερα από όσα μπορούσε. Ειδικά αφού έμαθε για την επιθυμία του Χέρμπερτ, αποφάσισε να κάνει το καλύτερο δυνατό: ” Βρίσκοντας ένα αξιόπιστο και μόνιμο σπίτι για την φιλική Baby πριν πεθάνει … ”

Ο Χέρμπερτ λέει ότι ο καρκίνος έχει προχωρήσει στον εγκέφαλο και δεν περιμένουν οι γιατροί να ζήσει περισσότερο από έξι εβδομάδες. Η νέα του φίλη, η DShazer, φροντίζει τον Herbert και αναζητά μια μόνιμη οικογένεια που μπορεί να αναλάβει την κυριότητα του μικρού σκύλου, λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα να μην μπορεί να φροντίσει τον Baby.

Η Jenine-Lacette ήταν τόσο συγκινημένη που ξεκίνησε μια σελίδα στο GoFundMe για να βοηθήσει τον Cliff και τη Baby να βγουν από το δρόμο. Έπρεπε επίσης να προσπαθήσει να βρει ένα νέο σπίτι για το σκυλάκι.

Με τη βοήθεια της Jenine-Lacette, ο Cliff μπόρεσε να μείνει σε ένα μοτέλ όπου θα ήταν ζεστά και ασφαλές. Έπρεπε ακόμη να βρουν ένα σπίτι για το σκυλάκι. «Είναι ολόκληρος ο κόσμος μου», είπε ο Cliff . “Είναι η καλύτερή μου φίλη. Με προστατεύει. ”

Ο Cliff ήταν έντονα προστατευτικός με την Baby. Την υιοθέτησε μετά τη διάσωση της από έναν άντρα που τη χτύπησε με φακό. Όταν ο Cliff έλαβε τη ζοφερή διάγνωση του, δεσμεύτηκε να διασφαλίσει ότι θα προστατευόταν για πάντα. Χάρη στην Jenine-Lacette και αρκετούς άλλους, κατάφερε να πετύχει αυτόν τον στόχο.

Η Baby τελικά υιοθετήθηκε από μια γυναίκα που ονομάζεται Stephanie Walker και την αγαπημένη της οικογένεια. Ήταν ξεκάθαρο από τη στιγμή που γνώρισαν την Baby ότι θα ήταν το τέλειο ταίρι τους .

Ενώ είναι θλιβερό το ότι ο Cliff δεν θα μπορούσε να ζήσει τις υπόλοιπες μέρες του με τον καλύτερο φίλο του στο πλευρό του, ήταν χαρούμενος που ήξερε ότι ήταν ασφαλής. Είχε μια στοργική οικογένεια και ένα μέρος για να το καλεί σπίτι, και δεν θα μπορούσε να ζητήσει πολύ περισσότερα. Απλώς δείτε πόσο χαρούμενος είναι που έχει ένα σπίτι για πάντα στο παρακάτω βίντεο…

Είναι πραγματικά τραγικό που ο Cliff δεν θα βρισκόταν πολύ περισσότερο στη ζωή, αλλά ευτυχώς κατάφερε να δει το αγαπημένο του μωρό να βρίσκει το καινούργιο σπίτι του για πάντα. Η καρδιά του είναι σαφώς μεγαλύτερη από τις περισσότερες!

Μοιραστείτε αυτήν την γλυκόπικρη ιστορία με τους φίλους σας .

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό